Tlačové správy

Podnikatelia sa môžu radovať: V tomto období ušetria pri kúpe ekonomického softvéru

Ak uvažujete, že začnete viesť účtovníctvo alebo rátať mzdy v novom softvéri, začiatok roka je vhodné obdobie na zmenu. Na slovenskom trhu je niekoľko riešení, no ak preferujete rýdzo slovenský softvér s tradíciou, siahnite po programoch KROS.

Ilustračný obrázok k článku Podnikatelia sa môžu radovať: V tomto období ušetria pri kúpe ekonomického softvéru
Zdroj: PR

Keď ekonomický softvér, tak tradičný slovenský

Programy firmy KROS pomáhajú slovenským firmám už od roku 1995. Spoločnosť začínala v Žiline od nuly, len s pár zamestnancami. Postupne sa vďaka kvalitným produktom a nadštandardnej podpore zákazníkov vypracovala na lídra v segmente ekonomických a stavebných programov. Jej riešenia na vedenie jednoduchého a podvojného účtovníctva, výpočet miezd alebo tvorbu stavebných rozpočtov sa stali oporou podnikateľom v časoch neustálych legislatívnych zmien aj prechodu na euro.

Programy od KROSu pomáhajú už vyše 86 000 slovenským firmám a živnostníkom.

Tradičný softvér za skvelé ceny

Pridajte sa k spokojným zákazníkom, ktorým programy KROS každodenne pomáhajú. Obľúbený softvér ALFA plus na vedenie jednoduchého účtovníctva a fakturácie, program OMEGA pre kompletné spracovanie podvojného účtovníctva a skladu a mzdový softvér OLYMP získate do 19. 2. 2017 so zľavou 30 %. Nové, moderné služby pre ľahší život firiem

Doba napreduje a preč sú časy, kedy boli účtovníci zavalení lavínou dokladov a igelitiek plných faktúr. Vďaka službe iKONEKT teraz jednoducho prepoja svoje účtovníctvo s online fakturáciou iKROS, čo im výrazne urýchli spracovanie faktúr. Zákazníci fakturujú bez starostí online a zadarmo a účtovník si pohodlne stiahne všetky doklady jedným klikom do programu. Majiteľ firmy má kedykoľvek dokonalý prehľad o príjmoch, výdavkoch alebo neplatičoch vo svojom mobile.

KROS v súčasnosti ponúka riešenia pre efektívnejšie riadenie firmy. V programe NEO Business Intelligence vytvoríte troma klikmi prehľadné štatistiky predaja, nákupu alebo aktivity obchodníkov. Nový podnikový informačný systém ONIX je unikátnym riešením pre riadenie firemných procesov obchodných firiem, skladov a veľkoobchodného predaja.

Rozhodnite sa pre tradičný slovenský softvér KROS. Do 19. 2. 2017 ho získate so zľavou 30 % na stránke www.kros.sk/akcia.

(PR) – Za obsah a fotografie zodpovedá objednávateľ tejto tlačovej správy.

Zdroj: PR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM