Dominika Handzušová Krimi

Policajti mu zachránili život: Muž (46) pod vplyvom alkoholu chcel zrejme skočiť z mosta

Po oznámení o podozrivom správaní boli do troch minút na moste. Muž (46) sa pozeral na rýchlostnú cestu R1, polícia mu však život dokázala zachrániť.

Ilustračný obrázok k článku Policajti mu zachránili život: Muž (46) pod vplyvom alkoholu chcel zrejme skočiť z mosta
Zdroj: Webnoviny.sk

Policajti nerieši len nehody, vlámania a dopravné priestupky. V sobotu zachránili život mužovi (46) z obce neďaleko Trnavy.

Podozrivý na moste

„Operačným strediskom boli policajti vyslaní preveriť oznámenie, na základe ktorého sa mal na moste vo Vlčkovciach nachádzať muž. Policajná hliadka zo Zavaru, v zložení podpráporčík Boris Chrvala a podpráporčík Pavol Šikula, bola na mieste do troch minút. Na moste zazreli muža, ktorý stál tvárou nad rýchlostnou cestou R1,“ opisuje priebeh akcie hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Trnave Mária Linkešová.

Nafúkal cez 2 promile

Odpútať pozornosť muža sa podľa jej slov podarilo druhej hliadke, ktorá prišla na pomoc. „Keď si muž všimol policajtov z pohotovostnej motorizovanej jednotky, policajti zo Zavara využili jeho nepozornosť a stiahli ho zo zábradlia mostu dolu,“ informovala Linkešová. Vzápätí muža podrobili dychovej skúške na alkohol, ktorá bola pozitívna. Mužovi namerali v dychu 1,09 mg/l, čo je 2,27 promile a odovzdali ho do rúk privolaným záchranárom.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM