Dominika Handzušová Krimi

Polícia pátra po Miroslavovi (27) a Ladislavovi (66): Po prepustení z nemocnice sú nezvestní

Polícia žiada verejnosť o pomoc pri pátraní po dvoch nezvestných mužoch. Obaja boli ošetrení v nemocnici a následne prepustení. Príbuzní však o nich odvtedy nepočuli.

Ilustračný obrázok k článku Polícia pátra po Miroslavovi (27) a Ladislavovi (66): Po prepustení z nemocnice sú nezvestní
Zdroj: Policajný zbor SR

„Miroslav Mihálik (27) zo Žlkoviec bol 25. júna ošetrený v nemocnici a následne prepustený. Odvtedy sa neozval svojim blízkym a vykonanými pátracími akciami sa polícii nepodarilo vypátrať ho,“ informuje hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Trnave Mária Linkešová. Hľadaný je 165 cm vysoký, zavalitej postavy, má hnedé oči. Okolo úst má briadku hnedej farby a krátke hnedé vlasy. Oblečené mal modré pracovné nohavice a modré tričko.

Druhou nezvestnou osobou je Ladislav Páleník (66) zo Sasinkova. „V pondelok 28. júla bol aj on ošetrený v trnavskej nemocnici a odvtedy sa zdržiava na neznámom mieste a príbuzní sa s ním nevedia skontaktovať,“ uviedla Linkešová. Hľadaný je vysoký 160 cm, má štíhlu postavy, hnedé oči. Vlasy krátke šedivé, s plešinou na temene, prešedivené fúzy. Na tvári a na ľavom predlaktí má ošetrené zranenia. Na sebe mal modré džínsy.

Polícia pátra
2
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM