Erik Bojničan Krimi

Polícia pátra po Scarlett (17) z Trnavy: Mala ísť na diskotéku, no nikomu o sebe nedala vedieť

Nevideli ste niekde túto mladú ženu? Polícia prosí o pomoc pri pátraní po Scarlett (17), ktorá sa po tom čo mala ísť na diskotéku nikomu neozvala.

Ilustračný obrázok k článku Polícia pátra po Scarlett (17) z Trnavy: Mala ísť na diskotéku, no nikomu o sebe nedala vedieť
Zdroj: Policajný zbor SR

Polícia sa podľa slov hovorkyne KR PZ v Trnave Márie Linkešovej obracia na občanov o pomoc pri pátraní po nezvestnej mladej žene Scarlett Lančaričovej, ktorá sa prechodne zdržiavala v meste Galanta.

„Z posledného miesta pobytu odišla v stredu, 30. 9. približne o 17.00 h. a doposiaľ nedala o sebe vedieť. Podľa informácií, ktoré zanechala príbuzným, mala ísť na diskotéku do mesta Hlohovec a od uvedeného dňa nepodala o sebe žiadnu správu,“ uvádza Linkešová.

Policajné previerky podľa mužov zákona potvrdili, že sa mohla zdržovať aj v meste Hlohovec a vidieť ju mali aj na Ulici Šrobárovej v Trnave. „Scarlett Lančaričová je vysoká asi 150 cm, zavalitej postavy. Má tmavo hnedé vlasy a rovnakej farby oči. Popis oblečenia, v ktorom ju naposledy videli, nie je polícii známy,“ opísala hovorkyňa.

„Ak ste nezvestnú ženu spoznali alebo poznáte miesto jeho terajšieho pobytu, oznámte to najbližšej hliadke alebo na policajné číslo 158,“ uzavrela Linkešvá.

Zdroj: Policajný zbor SR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM