Tlačové správy

Pracovali so svetovými hviezdami, teraz mieria do Suchej: Exkluzívny vianočný koncert!

Zažite naozaj neobyčajný vianočný koncert. Do trnavského regiónu mieri dvojica, ktorá spolupracovala s menami ako Michael Jackson, Whitney Houston či Mariah Carey...

Ilustračný obrázok k článku Pracovali so svetovými hviezdami, teraz mieria do Suchej: Exkluzívny vianočný koncert!
Zdroj: Key-art

Vianočný koncert trochu inak. Nasajte atmosféru sviatkov s temperamentným muzikantským duom, ktoré v našom regióne predvedie pravú americkú šou.

Šou svetových kvalít

V nedeľu 16. decembra v Kostole sv. Martina z Tours v Suchej nad Parnou vystúpia speváčka Natascha Wright a spevák a klavirista Alfred McCrary. Na Slovensku už absolvovali viacero úspešných koncertov, v Suchej nad Parnou dotvorí vianočnú atmosféru celého koncertu komorné kvarteto La Speranza. Osobitný charakter vystúpenia pridajú priestory kostola.  

Počas koncertu zaznejú známe svetové hity, balady, vianočné piesne i gospelové songy.

McCrary spolupracoval počas svojej kariéry s hviezdami ako sú Stevie Wonder, Diana Ross či Elton John, jeho hlas počuť aj v skladbách Michaela Jacksona You Are not Alone, Earth song, I will be ther či We are the world.

Natasha Wright pôsobila ako vokalistka na koncertoch zvučných mien ako sú Chris Rea, Ray Charles, Janet Jackson, Whitney Houston či Mariah Carey. Ako hosť absolvovala turné s Udom Jurgensom. V minulosti pôsobila ako členka populárnej tanečnej formácie La Bouche. Podieľala sa aj na nahrávkach projektov DJ Bobo a Haddaway. Je líderkou projektu American Divas.

Skladba s nomináciou na Grammy

Dvojica Natascha Wright a Alfred McCrary vydala má na konte aj album Christmas Moments. Obsahuje jedenásť piesní vrátane skladby Let There Be Peace, ktorá bola svojho času v nominácii na prestížne ceny Grammy.  

Koncert v Suchej nad Parnou zastrešuje agentúra Key Art. Vstupenky sú v predaji v sieti Ticketportal.sk v cene 10 eur. Viac o podujatí sa dočítate aj na tomto facebookovom linku.

(PR) – Za obsah a fotografie zodpovedá objednávateľ tejto správy

 
Zdroj: YouTube.com
Zdroj: Key-art
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM