Erik Bojničan Krimi

Sanitka po havárii skončila v plote rodinného domu: Polícia hľadá svedkov, FOTO z miesta nehody!

Vozidlo ktoré by malo zachraňovať život, sa podľa policajtov zrazilo s osobným autom a obe skončili v betónovo stĺpe a plote rodinného domu. Ako sa to celé stalo?

Ilustračný obrázok k článku Sanitka po havárii skončila v plote rodinného domu: Polícia hľadá svedkov, FOTO z miesta nehody!
Zdroj: Policajný zbor SR

Ako informovala hovorkyňa KR PZ v Trnave Martina Kredatusová, polícia vyšetruje dopravnú nehodu, ktorá sa stala včera 28. decembra 2015 o 15.40 h v obci Hrnčiarovce nad Parnou v križovatke ulíc Cíferská a Vinohradnícka.

Sanitka VW Transporter sa podľa policajtov pohybovala so zapnutým svetelným výstražným znamením po ulici Cíferskej smerom na obec Cífer a pri predbiehaní osobného auta Peugeot 307 došlo k zrážke medzi autami. „V dôsledku toho boli autá odrazené mimo cestu do tehlového plotu rodinného domu a do betónového stĺpu elektrického vedenia. Pri nehode utrpeli vodič sanitky a jeho spolujazdec ľahké zranenia,“ upresňuje hovorkyňa.

Dychovou skúškou polícia podľa ich slov požitie alkoholu u vodičov nezistila. „Presné príčiny a okolnosti nehody polícia vyšetruje a zároveň žiada svedkov, ktorí dopravnú nehodu videli, aby sa prihlásili prostredníctvom linky 158 alebo priamo na dopravnom inšpektoráte a prispeli tak k jej rýchlejšiemu objasneniu,“ doplnila Kredatusová.

Zrážka sanitky s osobným autom: FOTO z miesta havárie
3
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM