Futbal

Spartak si hravo poradil s ViOnom: Ako hodnotí zápas tréner Gašparík? FOTO

Nedeľa patrila zápasom Fortuna ligy. V akcii boli aj naši futbalisti. Ako sa im darilo?

Ilustračný obrázok k článku Spartak si hravo poradil s ViOnom: Ako hodnotí zápas tréner Gašparík? FOTO
6
Galéria
Zdroj: TASR/Lukáš Grinaj

Futbalisti Spartaka Trnava zvíťazili v nedeľnom zápase 12. kola Fortuna ligy na ihrisku ViOnu Zlaté Moravce-Vráble 3:0 a poskočili na 2. miesto tabuľky. Prvý Slovan a tretia Podbrezová však odohrali o duel menej.

Ján Kocian, tréner FC ViOn: „Prehrali sme s veľmi dobre organizovaným súperom. Naša defenzíva bola rozobratá dobrou útočnou kvalitou Trnavy. Je paradox, keď prehráte 0:3 a vaším najlepším hráčom je brankár. Je zlé prehrať domáci zápas, ale my sme nezvládli zápasy s našimi najbližšími konkurentami ako je Mikuláš, Skalica či Michalovce. Chýba nám klasická deviatka, ktorá by bola schopná dať gól. Vpredu sa musíme len modliť, aby nám tam niečo padlo. S majiteľom klubu som dennodenne v kontakte, cítim jeho dôveru.“

Prečítajte si tiež

Michal Gašparík, tréner Trnavy: „Som rád, že sme zvíťazili takýmto pekným výsledkom. Prvý polčas bol ešte celkom otvorený, v úvode druhého dejstva sme dali dva rýchle góly a bolo rozhodnuté. Škoda, že sme nepridali aj ďalšie, či už z bránkovej čiary alebo z penalty. Spomenul som si na to, že vlastne tu na ViOne som zažil trénerskú premiéru a vtedy sme vyhrali 4:2, takže dnes sme uhrali ešte krajší výsledok.“

FC ViOn Zlaté Moravce-Vráble – FC Spartak Trnava 0:3 (0:1)

Góly: 31. Savvidis, 49. Štefánik, 53. Taiwo. Rozhodovali: Očenáš – Jánošík, Vass, ŽK: Pintér, Šuvalija, Almeida – Taiwo, Koštrna, Štetina, Ujlaky, 2621 divákov.

Zlaté Moravce: Lukáč – Almeida, Bednár (73. Čonka), Šuvalija, Pintér – Mondek, Múdry (73. Grozdanovski), Duga, Pinte (42. Vikri) – Vestenický (61. Brenkus), Ďubek (61. Niarchos)

Trnava: Takáč – Koštrna, Štetina, Kóša (76. Ujlaky), Mikovič (58. Karhan) – Daniel (67. Baba), Savvidis, Procházka, Štefánik (76. Oseni) – Ristovski, Taiwo (67. Azevedo)

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Ďalšie aktuálne témy

FC ViOn Zlaté Moravce-Vráble – FC Spartak Trnava 0:3
6
Galéria
Zdroj: TASR/Lukáš Grinaj
Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM