Dominika Handzušová Iné športy

Štafeta vďaky pripomenie významné jubileá: Pelotón bežcov a cyklistov povedie na Bradlo

Hokejový klub prišiel s myšlienkou pripomenúť si významné jubileá športovým podujatím. K hokejistom sa pripoja krasokorčuliari a zapojiť sa môžete aj vy.

Ilustračný obrázok k článku Štafeta vďaky pripomenie významné jubileá: Pelotón bežcov a cyklistov povedie na Bradlo
Foto: Dominika Handzušová / Zdroj: Dnes24.sk

V sobotu 30. mája odštartuje štafeta výkonnostných a rekreačných športovcov o 9:00 hod. na Univerzitnom námestí v Trnave. Štartovať budú spred kasární, z ktorých v roku 1944 odišli príslušníci vojenskej posádky do povstania.

Prvá polovica pre cyklistov, druhá bežecká

Prvá zastávka bude na cintoríne v Dobrej Vode. Kyticu kvetov položia účastníci na hrob Jána Hollého. Táto úvodná polovica bude patriť cyklistom, ktorí v Dobrej Vode odovzdajú štafetu ďalej. V malokarpatských lesoch do Brezovej pod Bradlom a do cieľa dostanú priestor kondiční bežci a milovníci džogingu. Cieľ bude pri Mohyle Milana Rastislava Štefánika.

Zapoja sa aj úspešní dorastenci

Kilometre zdravia v malokarpatskom regióne absolvujú v poslednú májovú sobotu i členovia úspešného dorasteneckého kolektívu HK Gladiators. Tí si v nedávno skončenej sezóne vybojovali cenný postup do hokejovej extraligy.

Ak sa chcete zapojiť aj vy, prihlásiť sa môžete na mzs-trnava@stonline.sk alebo na čísle 0911 537 629. Prvú päťdesiatku prihlásených odmenia organizátori originálnym suvenírom, účastníckym tričkom. Do pelotónu sa dá zapojiť na ľubovoľnom mieste trasy. Doprava z Bradla na Zimný štadión v Trnave bude zabezpečená.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM