Tlačové správy

Tak, a je to vonku. Aj vy si môžete dopriať lepšie bývanie

Kto by nechcel bývať vo vlastnom? V priestrannom a slnečnom byte na dobrej adrese či v rodinnom dome na pokojnom vidieku v blízkosti prírody? Alebo, kto by si nechcel svoje už existujúce bývanie zmodernizovať a upraviť presne podľa vlastných predstáv?

Ilustračný obrázok k článku Tak, a je to vonku. Aj vy si môžete dopriať lepšie bývanie
Zdroj: Prvá stavebná sporiteľňa

Je zrejmé, že rozhodnutie sa pre kúpu alebo výstavbu nového bývania je podmienené nielen výberom nehnuteľnosti, ale tiež správnou voľbou spôsobu financovania. Zvyčajne je to najväčšia investícia v živote a preto si zaslúži maximálnu pozornosť. Pozrime sa na aktuálnu úverovú ponuku Prvej stavebnej sporiteľne. Hovoríme o úveroch určených na kúpu bytu alebo výstavbu rodinného domu, prípadne na ich rekonštrukciu či obnovu.

Bez zakladania nehnuteľnosti

Klienti najväčšej stavebnej sporiteľne na Slovensku oceňujú predovšetkým to, že ich banka im poskytne nemalú sumu finančných prostriedkov bez toho, aby ju museli zabezpečiť nehnuteľnosťou. V prípade sporiacich klientov je to až do 50 000 €. Takéto úvery majú priaznivú úrokovú sadzbu a môžu mať aj dlhú dobu splatnosti. V konečnom dôsledku to znamená nízke mesačné úverové splátky, ktoré si môžu dovoliť aj domácnosti s nižšími príjmami. Tento typ úverov sa využíva hlavne na obnovu už existujúceho bývania, prípadne na dofinancovanie hypotekárneho úveru, ktorý banky dnes už nezvyknú poskytovať v plnej hodnote kupovanej nehnuteľnosti.

Potrebujete viac peňazí?

Prvá stavebná sporiteľňa však prefinancuje aj smelšie plány spojené s kúpou bytu alebo výstavbou rodinného domu. Na to je určený úver na bývanie do 170 000 €. Pre manželov alebo životných partnerov poskytnutá suma môže dosiahnuť až 340 000 €. Tento úver je však už potrebné zabezpečiť bytom, rodinným domom alebo stavebným pozemkom. Jeho úroková sadzba je ešte nižšia ako v predchádzajúcom prípade.

Úver s odmenou

Ak sa teraz rozhodnete pre úver na financovanie bývania od PSS, a. s., po jeho splatení na vás čaká štedrá odmena. Jej výška môže dosiahnuť až niekoľko mesačných splátok vášho úveru. Čím vyššie boli, tým vyššia bude vaša odmena. Ďalšie informácie vám ochotne a bezplatne poskytnú obchodní zástupcovia Prvej stavebnej sporiteľne. Stretnú sa s vami kedykoľvek a kdekoľvek vám to bude vyhovovať, hoci aj u vás doma. Ich zoznam nájdete na stránke www.pss.sk, alebo zavolajte na telefónne číslo 02/58 55 58 55.

(PR) – Za obsah zodpovedá objednávateľ tejto tlačovej správy.

Zdroj: Prvá stavebná sporiteľňa
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM