Júlia Vargová Krimi

Trnavu kvôli zápasu s Walesom čakajú obmedzenia: Cez Kollárovu sa nedostanete

Trnava bude vo štvrtok 10. októbra opäť žiť futbalom. V Malom Ríme sa o 20:45 odohrá medzinárodný futbalový zápas kvalifikácie na Majstrovstvá Európy 2020 medzi reprezentačnými mužstvami Slovenska a Walesu.

Ilustračný obrázok k článku Trnavu kvôli zápasu s Walesom čakajú obmedzenia: Cez Kollárovu sa nedostanete
Zdroj: TASR

Ako informovala Mária Linkešová, hovorkyňa Krajského riaditeľstva (KR) Policajného zboru (PZ) v Trnave, z dôvodu zabezpečenia verejného poriadku je polícia pripravená. Situáciu v meste priebežne monitoruje a v opatreniach bude pokračovať až do neskorých nočných hodín.

„Zápas nie je označený ako rizikový ale opatrenia idú v tzv. osobitnom režime,“ ozrejmuje Mária Linkešová.

Ako to už v Trnave počas futbalu býva, nevyhneme sa ani dopravným obmedzeniam. Tie sa týkajú Kollárovej ulice. „Vodičov upozorňujeme, že prejazd ulicou bude predbežne obmedzený pre vodičov v čase od 14.00 h do 16.00 h a neskôr od 18.00 h do 24.00 h,“ informuje krajská policajná hovorkyňa.

Ďalej dodáva, že ulica bude uzatvorená od križovatky s Rázusovou po križovatku ulice Kollárova a vjazdu do podzemných garáži City Areny. „Ide orientačné časy, ktoré budeme meniť podľa aktuálnej situácie v uliciach,“ vysvetľuje Mária Linkešová.

„Obyvateľov a návštevníkov mesta by sme radi požiadali o spoluprácu. Ak sa chystáte na zápas, odporúčame zaparkovať auto v širšom centre mesta, parkovacie miesta budú návštevníkom podujatia k dispozícii aj pred podnikom ŽOS Trnava na Koniarekovej ulici,“ uvádza hovorkyňa KR PZ v Trnave.

Na záver dodáva, že z dôvodu zvýšeného pohybu vozidiel v okolí štadióna polícia žiada vodičov o zvýšenú ohľaduplnosť, tolerantnosť a trpezlivosť.

Foto: Ilustračné

Sledujte nás aj na našom Facebooku a Instagrame a nenechajte si ujsť ďalší zaujímavý obsah z Trnavy a okolia.

Pozrite si aj fotografie z futbalového zápasu kvalifikácie na Majstrovstvá Európy medzi Slovenskom a Chorvátskom, ktorý sa na Štadióne Antona Malatinského v Trnave odohral počas Tradičného trnavského jarmoku 2019.

Slovensko – Chorvátsko 0:4 (0:1)
16
Galéria
Zdroj: TASR
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM