Monika Hanigovská Rôzne

Vo finále aj Patrícia z Jaslovských Bohuníc: Bojuje o titul Fotomodelka Európy, FOTO

Vo finálnej šestnástke najkrajších dievčat má zastúpenie aj náš kraj. Zoznámte sa s Patríciou.

Ilustračný obrázok k článku Vo finále aj Patrícia z Jaslovských Bohuníc: Bojuje o titul Fotomodelka Európy, FOTO
7
Galéria
Zdroj: Fotomodelka Európy

7. ročník súťaže Fotomodelka Európy (Fotomodella d‘ Europa) pozná finálnu šestnástu dievčat, ktoré sa uchádzajú o titul „Najsympatickejšia fotomodelka 2018“.

Medzi dievčatami si svoju „miestenku“ zabezpečila aj finalistka pochádzajúca z trnavského kraja. Konkrétne je ňou sympatická Patrícia Junasová z Jaslovských Bohuníc, ktorá len nedávno dovŕšila krásnych osemnásť rokov a v súťaži jej patrí číslo štrnásť.

Patrícia, ktorá možno aj dnes „behala“ po tenisových kurtoch, vníma samotnú súťaž, ako ďalšiu výzvu v živote.

Aktívna športovkyňa, reprezentantka Slovenska, už okúsila tenisové víťazstvá. Bude aj súťaž Fotomodelka Európy jej ďalším osobným tromfom?

V rozhovore nám stihla ďalej prezradiť, že za peknými fotkami sa skrýva tvrdá práca, ako je zdravý životný štýl, športovanie, či strava. Prečítajte si oveľa viac v našom rozhovore s ňou.

Zdroj: Fotomodelka Európy

Môžeš sa predstaviť čitateľom? A zároveň prezradiť, ako napríklad tráviš svoj voľný čas?

Volám sa Patrícia Junasová a mám 18 rokov. Moc voľného času nemám, pretože sa aktívne venujem tenisu, ktorý hrám už 12 rokov súťažne a zároveň sa venujem modelingu od roku 2014. Momentálne som modelkou v Pražskej agentúre Unique One. Keď sa naskytne situácia a mám voľno, tak trávim čas s rodinou a priateľmi, som veľmi aktívny človek (úsmev – poz.red.).

To je už pekná kôpka rokov v tejto športovej brandži. Určite máš za sebou aj úspešné roky.

Ako 9 – ročná som sa s klubom ŠK Blava Jaslovské Bohunice stala celoslovenskou víťazkou v detskom Fed Cupe v tenise v NTC v Bratislave. Stali sme sa majsterkami Slovenska. V mládežníckych kategóriách na majstrovstvách Slovenska družstiev sme získali medaily. Ako 12 – ročná som reprezentovala Slovensko na súťaži družstiev v Kanade a v Taliansku. Ďalej som sa stala víťazkou zimného a letného regionálneho majstrovstva jednotlivcov v tenise medzi dorastenkami. Získala som aj zlaté medaily na majstrovstvách Slovenska dorasteniek vo štvorhre. Každý jeden úspech si cením, pretože je v tenise veľká konkurencia a je to nesmierna drina.

Vráťme sa teraz k modelingu. Je to tvoja prvá skúsenosť s takouto súťažou, akou je spomínaná Fotomodelka Európy (Fotomodella d’ Europa)?

Toto je moja prvá skúsenosť so súťažou, mám len zákazky z modelingu, ako napríklad fotenie a prehliadky, poprípade hostessing.

Čo je na fotomodelingu najťažšie? Čo všetko „je“ za peknými fotkami?

Pre mňa to nie je ťažké, teda aspoň ja to tak beriem (úsmev – poz.red.). Je to ďalšia výzva v mojom živote a som veľmi rada, že som sa dostala až do finále. Za peknými fotkami sa skrýva síce tvrdá práca, ako je zdravý životný štýl, športovanie, strava. Istú úlohu tu hrá aj sympatia a často krát aj nálada pri fotení.

Ľudia sú buď introverti alebo extroverti. Budeš mať teda pred súťažou skôr trému, rešpekt alebo sa budeš cítiť takpovediac ako „ryba vo vode“?

Myslím si, že som obľúbená v kolektíve a som skôr extrovert. Tréma možno bude, ale určite mám rešpekt, pretože to bude moja prvá súťaž. Ale inak stresové situácie sa snažím zvládať aj na dôležitých zápasoch v tenise.

Čo by podľa teba mala mať dobrá fotomodelka?

Dobrá fotomodelka podľa mňa by mala mať peknú postavu, byť sympatická, niečím zaujímavá, mala by sa o seba starať. Mala by mať pevnú vôľu a dobrú kondíciu aby zvládla náročné fotenie a prehliadky.

Máš nejaké vzory medzi modelkami?

Áno, mám. Veľmi sa mi páčia modelky Victoria Secret, napríklad Adriana Lima, Irina Shayk.

Pripravuješ sa nejako konkrétne na súťaž?

Zatiaľ nie, pretože aktívne hrám tenis a ten mi zaberá veľa času. Chodím na turnaje, ligy u nás a v zahraničí, Česko, Nemecko. Ale tým, že trénujem a hrám, si udržiavam postavu a kondíciu. Snažím sa vylepšiť si pleť. Ak mám nejakú zákazku ohľadne modelingu, tak sa snažím podať čo najlepší výkon a dojem, čo je v podstate taká príprava na súťaž.

Takže, najmä my ženy ti môžeme závidieť, v dobrom slova zmysle, že si dopraješ povedzme, dobrú večeru bez následkov…

O seba sa starám už od mala. Najprv som tancovala latinsko-americké tance, ale už ako 6 – ročná som začala s tenisom, pri ktorom som vydržala doteraz. Čo sa týka jedla, tak tam sa vôbec neobmedzujem a zjem všetko, čo mi chutí a najem sa dokonca aj večer pred spaním. Zatiaľ s tým problém nemám, mám dobré spaľovanie a ostatné kalórie spálim na tréningoch.

Máš nejaký sen v rámci modelingu, ktorý by si chcela dosiahnuť?

Môj sen je dostať sa do Victoria Secret, ale ak sa to aj nepodarí, tak byť aspoň známou a úspešnou modelkou.

Prečo by práve tebe mali dať čitatelia hlas?

Myslím si, že som sympatická, mám vyšportovanú postavu a chcela by som sa presadiť v modelingu, čo by mi pri ich hlasoch veľmi pomohlo.

FOTO: Zoznámte sa s ňou. Finalistka súťaže krásy, Patrícia z Jaslovských Bohuníc
7
Galéria
Zdroj: Fotomodelka Európy

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Trnavy a okolia

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM