Kultúra

Zábavný festival Vrbovské Vetry: Po otvorení ho hneď aj zatvorili, FOTO a VIDEO

Počas predĺženého víkendu si to fanúšikovia hudby a dobrej zábavy namierili do Vrbového na festival Vrbovské vetry.

Zdroj: Dnes24.sk

Vo štvrtok 4. júla otvoril svoje brány 13. ročník populárneho festivalu Vrbovské Vetry. Ten v sobotu 6. júla vyvrcholil hlavným festivalovým večerom.

V rámci sprievodného programu si diváci mohli vychutnať predstavenia pre deti a ich rodičov či tradičnú besedu o knihách. Na pláne bolo i koncertné prevedenie muzikálu Deža Ursínyho Neberte nám princeznú v podaní Art Music Orchestra s detským speváckym zborom. Hlavný festivalový deň, sobota, patril kapelám Feelme, Buty či Vrbovským Víťazom, predstavili sa aj Karpatské Chrbáty a Le Payaco.

Súčasťou festivalu boli aj tradičné športové disciplíny, ako dostihy na hojdacích koňoch Veľká Vrbovská, plastová megalukostreľba, automobilové preteky Formula Nula, ako aj úplná novinka z dielne pána Brata Vetrobal.

Festival v malom mestečku nalákal návštevníkov zo širokého okolia. Bolo sa na čo tešiť a pozerať. Hudobný večer odštartoval frontman skupiny Lucie David Koller, zahrala aj Slobodná Európa, Chiki Liki Tu-a a domáca formácia MADratz. Ani na 13. ročníku festivalu Vrbovské vetry nechýbal humor. Organizátori podujatie v sobotu 6. júla 2019 popoludní slávnostne otvorili a tradične ihneď aj zatvorili, program však pokračoval.

Festival Vrbovské Vetry
10
Galéria
Zdroj: TASR
Zdroj: TASR/Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM