Erik Bojničan Krimi

Ženu (†50) našli ráno mŕtvu v rodinnom dome: Policajti obvinili jej druha (59), čo sa vlastne stalo?

Telo ženy (†50) našli podľa policajtov bez známok života v rodinnom dome. Muži zákona podľa ich slov obvinili jej druha (59). Čo sa stalo?

Ilustračný obrázok k článku Ženu (†50) našli ráno mŕtvu v rodinnom dome: Policajti obvinili jej druha (59), čo sa vlastne stalo?
Zdroj: TASR

Polícia 27. decembra podľa slov hovorkyne KR PZ v Trnave Márie Linkešovej eskortovala do výkonu väzby 59 ročného muža, ktorý je podozrivý zo zabitia družky.

Deň pred štedrým dňom sa podľa policajtov pod vplyvom alkoholu pohádali kvôli peniazom a muž mal ženu fyzicky napadnúť. „Po incidente si obaja ľahli. Na druhý deň ráno našiel ženu v rodinnom dome vo Vrbovom bez známok života. Polícia muža zadržala a umiestnila do cely policajného zaistenia,“ uvádza hovorkyňa.

Súvislosť medzi fyzickým útokom muža a úmrtím ženy začala polícia podľa ich slov preverovať a ohliadajúci lekár nariadil vykonať pitvu. Ako ďalej informuje hovorkyňa, na základe výsledkov obvinil vyšetrovateľ 59 ročného muža zo zabitia a spracoval návrh na jeho väzobné stíhanie. „V zmysle zákona mu hrozí za zabitie 50 ročnej ženy z Piešťan trest odňatia slobody na 5 až 10 rokov,“ uzavrela Linkešová.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM