Dominika Handzušová Hokej

Ženy v našom meste rozhodli: TOP 3 najsexi hokejistov Trnavy

Hokej patrí medzi drsné športy, medzi fanúšikmi však stretneme aj nežnejšie pohlavie. V Trnave sme zisťovali, ktorý hokejista sa ženám najviac páči a to nielen z pohľadu športového umenia.

Ilustračný obrázok k článku Ženy v našom meste rozhodli: TOP 3 najsexi hokejistov Trnavy
Foto: Dominika Handzušová

Na súpiske trnavských Gladiátorov sa nachádza 29 hráčov. Najmladším je Michal Bílik (18), najstarším Peter Barinka (37). Trnavských fanúšičiek sme sa opýtali, ktorý hokejista sa im páči najviac a prečo. Oslovovali sme ženy vo veku do 30 rokov. Fotografie hráčov, ktorí zaujali spomedzi celého tímu najviac, si môžete pozrieť v priloženej galérii.

Ťažká voľba

Nájsť víťaza nebolo až také jednoduché. Každá má iný vkus a bolo to poznať. Mená sa spočiatku len zriedkavo opakovali. Zaujal napríklad Marek Lisoň (24), či Jakub Macháč (23). „Pôsobí ako také milé, malé chlapča,“ poznamenala fanúšička na jeho adresu. Kristián Krajčík (26) by vraj nemal hrať hokej, ale robiť modela a Daniel Rosa (26)? „Má taký pútavý a uhrančivý pohľad, čo pôsobí dosť sexi,“ zamyslela sa Trnavčanka. Oslovené ženy dokonca zaujal aj mladý tréner, Matej Ševčík (32).

„Nemusíte mi ich ani ukazovať, ja ich všetkých dobre poznám,“ odmietla so smiechom pomôcku v podobe plagátu jedna z oslovených. S rozhodnutím ale dlho váhala. „Možno práve preto, že ich poznám. Z jedinej fotky, na ktorej sa ešte môžu tváriť blbo, sa nedá súdiť. Viem, že sú to všetko fajn chalani a aj keď niekto na prvý pohľad možno nezaujme, na ten druhý má niečo do seba.“

Rozhodol pohľad

S pribúdajúcim počtom oslovených sa konečne začali črtať výsledky. Kapitán Pavol Poláček (27) len tesne zaostal za prvou trojkou, podobne ako Dávid Schmidt (24), ktorý ako jediný zaujal svojim úsmevom. O najsexi triu rozhodol pohľad. „Najviac ma zaujali oči,“ vysvetlila svoju voľbu jedna zo slečien, ktorá dala svoj hlas Michalovi Šišmičovi (24). Podobne obstál aj Martin Čunderlík (30), ktorý má podľa dievčat sexi pohľad.

O víťazovi napokon rozhodli len dva hlasy. O toľko viac ako Martin Čunderlík dostal Jozef Reho (29). A prečo on? „Príjemný vzhľad, srší z neho šarm. Páči sa mi, že je zarastený, dodáva mu to taký správny šmrnc. Vyzerá mužne a ide z neho skúsenosť. Je desne sexi,“ rozosmiala sa fanúšička. Cez plece sa jej na fotky zahľadela kamarátka a toto je jediné, na čo sa zmohla: „Fúúúúúúúha!“

Takže aké je konečné poradie najsexi hokejistov A-mužstva podľa oslovených žien z Trnavy? Tu je nimi zvolená TOP 3:

1. Jozef Reho (29)
2. Martin Čunderlík (30)
3. Michal Šišmič (24)

Foto: ilustračné

TOP sexi hokejisti
8
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM