Monika Hanigovská Rôzne

Župa chce prilákať turistov: Na veľtrhu cestovného ruchu stavili na rôznorodosť, FOTO

Trnavská župa sa verejne prezentovala na veľtrhu cestovného ruchu v Brne. Pozrite si, čo si pripravili na prezentáciu naši zástupcovia.

Ilustračný obrázok k článku Župa chce prilákať turistov: Na veľtrhu cestovného ruchu stavili na rôznorodosť, FOTO
8
Galéria
Zdroj: Trnavský samosprávny kraj

Trnavská župa sa prezentovala a lákala zvedavých návštevníkov na veľtrhu cestovného ruchu GO – Regiontour v Brne s podtitulom veľtrh GO, ktorý sa radí podľa vlastných slov usporiadateľov, medzi najväčšiu národnú prezentáciu cestovného ruchu v Českej republike.

Majú si čo povedať

Župan Jozef Viskupič a vicežupan Berényi József sa stretli s českou ministerkou pre miestny rozvoj Klárou Dostálovou a niekoľkými českými hajtmanmi, s ktorými si vymenili cenné krajské know-how.

Predsedníčka Asociace krajů České republiky Jana Mračková Vildumetzová a predseda SK8 Jozef Viskupič dohodli spoločné stretnutie všetkých županov SR a hajtmanov ČR. „Je veľa tém, kde si kraje môžu pomôcť,“ doplnil Trnavský samosprávny kraj.

„Veríme, že sa nám aj touto cestou podarí prilákať turistov do Trnavskej župy, ktorej rôznorodosť má rozhodne čo ponúknuť každému návštevníkovi,“ zhodnotil Trnavský samosprávny kraj svoj potenciál.

Trnavský kraj na prospektoch

Počas výstavy sa Trnavský samosprávny kraj prezentoval aj niekoľkými prospektami, ktoré mali vyzdvihnúť to najpríťažlivejšie očami návštevníka, ako tipy na výlety, za kultúrou a relaxom či výberom najlepších kaviarní v Trnavskom kraji. Kraj v Brne prezentoval aj múzeá, galérie aj hvezdáreň. Veľtrh sa konal od 17. do 20. januára a počas neho si mohli návštevníci prezrieť aj prezentáciu Slovenska.

OBRAZOM: Prezentácia Trnavského samosprávneho kraja na veľtrhu
8
Galéria
Zdroj: Trnavský samosprávny kraj
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM