Peter Handzuš Rôzne

Akvaparky na leto lákajú aj akciami a bonusmi

Návštevníci akvaparkov môžu aj tento rok využiť rôzne zľavy, akcie, regionálne turistické karty či balíky služieb, ktorými si znížia reálnu cenu vstupného.

„Novinkou sú aj zľavy pre juniorov do 18 rokov, rôzne first momenty, last minute, economy a business akcie, či VIP balíky,“ uviedol pre TASR generálny riaditeľ Slovenskej agentúry pre cestovný ruch (SACR) Peter Belinský.

First moment ponuky sú dostupné napríklad v Thermal Parku Bešeňová. Na pobyty v období od 1. júla do 18. septembra poskytuje zariadenie zľavu 30 % pri ubytovaná na minimálne tri noci. Bešeňová ponúka aj VIP a iné balíky, ktoré rôzne kombinujú vstupy do výriviek, vonkajších a vnútorných bazénov, či wellness centra.

„V Aquacity Poprad a v Aquaparku Tatralandia je tento rok novinkou kombinovaný lístok Slovakia Aqua Fun Pas, ktorý ponúka rozsiahle zľavy aj pre ubytovanie a ďalšie atrakcie v regióne,“ doplnil Belinský. Ponuka platí od 11. júna do 18. septembra, kedy je možné zakúpiť lístok s dvoma, štyrmi alebo šiestimi vstupmi. Cez letnú sezónu je tak možné ušetriť až 44 % zo vstupného.

Zdroj: TASR

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM