Dominika Handzušová Krimi

Cesta medzi Trnavou a Trstínom neprejazdná: Polícia dokumentuje vážnu dopravnú nehodu

Polícia v týchto chvíľach stále dokumentuje vážnu dopravnú nehodu medzi Trnavou a obcou Šelpice. Štyri osoby boli prevezené do trnavskej nemocnice.

Ilustračný obrázok k článku Cesta medzi Trnavou a Trstínom neprejazdná: Polícia dokumentuje vážnu dopravnú nehodu
Zdroj: TASR

Okolnosti a presné príčiny nehody polícia naďalej vyšetruje. V danom úseku je uzavretá v oboch smeroch cesta I/51 z Trnavy do Trstína. Policajné hliadky sa snažia sprejazdniť jeden úsek cesty.

Pravdepodobná príčina mikrospánok

K nehode došlo krátko po desiatej. „Vodič na dodávke Ford Tranzit dostal v smere od Šelpíc pravdepodobne mikrospánok a prešiel do protismeru, kde sa čelne zrazil s oproti idúcim osobným autom značky Seat,“ informovala hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Trnave Mária Linkešová.

Dychová skúška negatívna

Pri nehode sa podľa jej slov zranili štyri osoby, z toho traja ťažko a jeden utrpel menej závažné poranenia. Všetci boli prevezení do trnavskej nemocnice. „Polícia podrobila vodiča z dodávky dychovej skúške na alkohol, ktorá bola negatívna. U druhej vodičky bude za týmto účelom odobratá krv,“ dodala hovorkyňa.

„Polícia v tejto súvislosti apeluje na vodičov, aby jazdu prispôsobili poveternostným podmienky a na jazdu sa maximálne sústredili,“ uzavrela Linkešová.

Čítajte tiež:
Vážna nehoda medzi Trnavou a Šelpicami: Po čelnej zrážke štyria zranení
Na Trnavu mieri veľký lejak: V týchto hodinách ho očakávajte v našom okrese

Foto: ilustračné

Zdroj: Policajný zbor SR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM