Rastislav Búgel Kultúra

Cez víkend nás čaká poriadna zábava: Chystá sa siedmy ročník festivalu hier a hračiek!

Mestskú športovú halu v Trnave zaplnia od piatka do nedele (4.3.-6.3.) stovky hráčov a spoločenských hier. Bude sa tu konať už siedmy ročník festivalu hier, hračiek a zábavy FestHry Trnava 2016.

Ilustračný obrázok k článku Cez víkend nás čaká poriadna zábava: Chystá sa siedmy ročník festivalu hier a hračiek!
Zdroj: Dnes24.sk

Cieľom je podporiť spoločné trávenie času rodín, spoločnú zábavu a rozvíjať tvorivé myslenie. Veľké herné podujatie je určené primárne deťom, avšak aj dospelým, ktorí sú ochotní vymeniť smartfón, tablet či iné technologické výdobytky za čas strávený v spoločnosti svojich blízkych a kamarátov pri jednom stole, na ktorom sa vystriedajú rôzne hry.

Okrem hier pre školákov, študentov, rodičov či dôchodcov, bude pripravený sprievodný program v podobe nafukovacích atrakcií, detských kútikov s hrami a skladačkami pre najmenšie deti, pre väčších bez rozdielu veku stolný futbal, hokej, biliard, šach a aj sprievodné súťaže o ceny.

Hry bude možné aj zakúpiť si alebo odniesť ako výhru zo súťaží. Neoddeliteľnou súčasťou festivalu budú predajcovia všetkých popredných značiek a spoločnosti prezentujúce novinky a výrobky z rôznych oblastí zábavy, jazykového vzdelávania a hier.

FestHry Trnava 2016 bude pre verejnosť otvorený v piatok od 15. do 20. h, v sobotu od 10. do 20. h a v nedeľu od 14. do 20. h.

Foto: ilustračné

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM