Monika Hanigovská Rôzne

Čo tak trocha adrenalínu? 5 vzrušujúcich zážitkov, ktoré môžete zažiť v Trnave

Aj adrenalín niekedy potrebujeme k životu. Môžete ho zažiť i v Trnave a okolí. Vybrali sme 5 atraktívnych možností, ako si poriadne zvýšiť tep.

Ilustračný obrázok k článku Čo tak trocha adrenalínu? 5 vzrušujúcich zážitkov, ktoré môžete zažiť v Trnave
Zdroj: TASR

Dve izby

Vyriešte úlohy a potom sa dostanete von. O tom je originálna hra, pri ktorej zažijete logické adrenalínové vypätie. „Hru som dostala darčekom. Skutočne to človek prežíva, ešte keď mu beží čas, “ hovorí študentka Lucia. Systém hráčov rozdelí na dve skupiny a následne zavrie obe do samostatných izieb. Cieľom hry je nájsť cestu k sebe. V skupine je sila – bez kompletných hráčov ostane miestnosť uzavretá. Skrýše, hádanky a hlavolamy potrápia aj skúsené mozgové závity počas riadneho 90 minútového času. Na 2 izby zaklopete V Jame.

Laser Game

Táto športovo – spoločenská aktivita zažíva svoj veľký boom. Výhodou je prepojenie rôznych nových prežitkov. UV svetlá, UV farby, laserové lúče, šero, tma, svetlá, rekvizity, prekážky a pôsobivá hudba dotvárajú dokonalú hráčsku kulisu. „Je to super akcia, využívame ju aj firemne. Človek úplne vypne a trošku behom pošportuje, keďže v práci sedí,“ prezrádza zadychčane Martin, krátko po skončení hry. Suchovská ulica ukrýva arénu, v ktorej si môže zahrať až dvanásť hráčov.

Hra na Tarzana

Skok „big swing“ z výšky 8 metrov, skok Powerfun ktorý simuluje pád z výšky 12 metrov, Tarzanov skok, či lezecká stena. Na toto všetko láka Lanové centrum. Nezabudlo sa ani na tých najmenších. „Posedíme si tu pri káve a naše decká sa zatiaľ vyšantia. Potom sú také unavené. Zaspia hneď ako prídeme domov a nemajú čas na počítačové hry,“ pochvaľuje si trnavská mamička vyhradenú časť pre deti. Tá je prístupná pre malých horolezcov od 140 cm.

Medzi oblakmi

Mať hlavu v oblakoch nie je až také zložité. V letisku Boleráz štartujú mnohé zážitkové lety pod dohľadom skúsených pilotov. „Objednal som si cez net let. Vyhľadávanie nebol problém. Bol to zážitok – aj keď priznám sa, v určitých momentoch ma napadlo, čo keby,“ opisuje svoje dojmy Trnavčan Marián. Mnohé firmy ponúkajú okrem neopakovateľného zážitku certifikát o absolvovaní letu a video záznam.

Klasika: Paintball

Napriek tomu, že sa v okolí Trnavy hrá už nejakú tú chvíľu, má Paintball stálu silnú fanúšikovskú základňu a stále sa mu darí. Bližšie ho snáď ani netreba predstavovať. Kúsok za Trnavou – v Jaslovských Bohuniciach, Chtelnici, Kútoch či v Dolnej Krupej má svoje tradičné zázemie.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM