Lucia Lauková Krimi

Dráma na diaľnici D2: Žena za jazdy vystúpila z auta! Bála sa o život

Žena po partnerskej hádke za jazdy vystúpila z auta. Muž sa jej mal niekoľkokrát vyhrážať zabitím.

Ilustračný obrázok k článku Dráma na diaľnici D2: Žena za jazdy vystúpila z auta! Bála sa o život
Zdroj: TASR/Jakub Kotian

Kuriózny incident sa odohral ešte koncom septembra na diaľnici D2 neďaleko obce Moravský Ján. Žena počas jazdy vystúpila z auta a ušla až na druhú stranu diaľnice, kde si chcela privolať pomoc.

Muž, pred ktorým sa snažila ujsť, odstavil auto a rozbehol sa za ňou. „Potom, ako ju dobehol, ju mal zhodiť na zem a strhnúť kabelku s dokladmi a mobilom. Potom sa mal vrátiť do auta a pokračovať v jazde do Českej republiky. Napadnutej žene potom pomohli náhodní okoloidúci a pracovník NDS,“ opisuje prípad polícia.

Prečítajte si tiež

Ako objasnila polícia, incidentu na diaľnici D2 v smere do Českej republiky mala predchádzať partnerská hádka, ktorá mala trvať celú cestu až z okresu Komárno.

„Agresívny muž mal svojej spolujazdkyni brániť ísť na WC a mal ju nútiť, pokračovať s ním, proti jej vôli, v jazde až do Českej republiky. Žena sa mala viackrát pokúsiť za jazdy vystúpiť z auta, v čom jej ale vždy zabránil. Zároveň sa jej mal niekoľkokrát vyhrážať zabitím,“ uvádza polícia.

Senický vyšetrovateľ obvinil 46-ročného Čecha zo zločinu lúpeže a prečinov obmedzovania osobnej slobody a nebezpečného vyhrážania.

Policajti podozrivého, po súhlase prokurátora, zadržali a po vykonaní potrebných úkonov obvinili z 3 trestných činov. Vyšetrovateľ zároveň podal podnet na návrh na jeho väzobné stíhanie.

Sudca sa s návrhom stotožnil a policajti ho eskortovali do výkonu väzby. V prípade dokázania viny mu môže hroziť trest odňatia slobody na 3 až 8 rokov.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Mohlo by vás zaujímať

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM