Monika Hanigovská Šport

FOTO: Trnavské softbalistky sa predviedli. Na turnaji získali 2. miesto!

Trnavský klub SK Trnava Panthers odohral v zahraničí 3. turnaj v rámci medzinárodnej Euroligy žien 2016. Získal pekné druhé miesto. Pozrite aj foto.

Ilustračný obrázok k článku FOTO: Trnavské softbalistky sa predviedli. Na turnaji získali 2. miesto!
Zdroj: Ján Gajarský

S kategóriou juniorky sa zúčastnil SK Trnava Panthers 3. kola medzinárodnej Euroligy žien. Tá sa konala 27. augusta na ihrisku v Ledeniciach a 28. augusta na ihrisku v Hlubokej nad Vltavou. Išlo o 3. turnaj v rámci medzinárodnej Euroligy žien 2016.

Veľká spokojnosť

Trnavský klub SK Trnava Panthers s bilanciou troch výhier a jednej prehry získal druhé miesto v tabuľke, pričom prvé miesto obsadil chorvátsky klub Princ Zagreb. Trnavčanky však v tabuľke za sebou nechali kluby ako Vienna M-Stars, Apollo Bratislava, Lady Pirates Zagreb, Zraloci Ledenice, Budapest Reds, či Hungarian Astros.

„S našim výkonom na 3. turnaji som veľmi spokojný, nakoľko už teraz po odohratí tohto turnaja máme istú miestenku v play off zápasoch, kde môžme samozrejme zabojovať o titul majstra Euroligy žien pre rok 2016,“ povedal pre spravodajský portál Trnava 24 Ján Gajarský, tréner SK Trnava Panthers.

Liga sa hrá formou turnajov, dokopy sú štyri turnaje. „Posledný turnaj, na ktorom sa v sobotu 8. októbra odohrajú posledné skupinové zápasy a v nedeľu 9. októbra play off zápasy, sa bude konať na ihriskách v chorvátskom Záhrebe,“ prezradil tréner.

Trúfajú si na zlato

„Okrem spomínanej medzinárodnej Euroligy hráme s juniorkami túto sezónu aj slovenskú ligu, ktorá sa ešte hrá. V tomto roku sme absolvovali aj 2. Českú juniorskú ligu, kde sme sa umiestnili na konečnom druhom mieste,“ doplnil Ján Gajarský.

Euroligu založil softballový klub SK Trnava Panthers v roku 2014, tento rok odohrali už tretí ročník. Trnavský klub SK Trnava Panthers v roku 2014 a 2015 obsadil strieborné miesto. Podľa vyjadrenia trénera je klub odhodlaný získať zlaté medaile a sú pripravení preto urobiť maximum.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Trnavy a okolia.

OBRAZOM: Hráčky klubu SK Trnava Panthers a ich tréner
5
Galéria
Zdroj: Ján Gajarský
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM