Lucia Lauková Správy

Golf aj burčiak: V areáli Kamenného mlyna sa bude konať JARMOK

V golfom areáli v Kamennom mlyne sa uskutoční trojdňové podujatie Jarmok na golfe. Pripravený bude program pre deti aj tradičné jarmočné špeciality.

Ilustračný obrázok k článku Golf aj burčiak: V areáli Kamenného mlyna sa bude konať JARMOK
Zdroj: Facebook.com/Golf Trnava

Jarmok na golfe v areáli Golf Trnava v Kamennom mlyne sa bude konať od piatku do nedele, 8. až 10. septembra. Vstup na trojdňové podujatie je zdarma.

Piatkový program odštartuje o 15.00 a cez víkend sa začne na poludnie o 12:00 h.

Prečítajte si tiež

Lekcie golfu aj burčiak

„Okrem golfových odpalísk a lekcií golfu zdarma pripravíme aj jarmočné občerstvenie. Návštevníci si môžu vychutnať tradičné špeciality ako kačica s kapustou a lokšami, cigánska či burčiak. Vítané sú opäť aj väčšie skupiny, ktoré si môžu zahrať golf za pomoci profesionálnych trénerov,“ povedal Jakub Hrušovský z Golf Trnava

Pre deti si organizátori pripravili bohatý program v okolí golfového odpaliska. „Pre najmenších účastníkov chystáme maľovanie na tvár i nafukovacie atrakcie. Golfový program ozvláštnia inštruktori, ktorí im pomôžu so základmi golfu,“ objasňuje Jakub Hrušovský.

Golfové turnaje

V sobotu doobeda sa uskutočnia dva golfové turnaje. Najprv si talentovaná mládež zahrá regionálnu túru olympijských nádejí a následne golfisti odohrajú turnaj s názvom Trnavské týčko.

Ako prezradili organizátori, jarmok na golfe je podujatím pre golfistov, ale tiež pre tých, ktorí golf nikdy nehrali. Nepotrebujete ani špeciálnu výstroj. Všetko potrebné si môžete v areáli zapožičať.

„Na začiatok postačí košík golfových loptičiek určených na odpaľovanie na odpalisku. O všetko ostatné sa postarajú naši inštruktori, ktorí vám ochotne poradia a pomôžu so správnou technikou a odpalom,“ dodáva Daniela Novotná.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Mohlo by vás zaujímať

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM