Monika Hanigovská Rôzne

Kam si skočiť počas víkendu? Pozrite si akcie v Trnave a okolí

Ani sme sa nenazdali a už tu máme víkend. Aj počas neho si môžete vyraziť aj na rôzne akcie v Trnave a okolí.

Ilustračný obrázok k článku Kam si skočiť počas víkendu? Pozrite si akcie v Trnave a okolí
Foto: Rastislav Búgel / Zdroj: Dnes24.sk

Festhry Trnavaň

17. – 18. február, Mestská športová hala Trnava, Trnava

9. ročník prináša množstvo zábavy a zážitkov ako inak, pri hre. Okrem všakovakých hier sa môžete tešiť napríklad aj na tvorivé dielne, stolné futbaly, kútik pre najmenších, nafukovacie atrakcie, hlavolamy, stolný futbal, air-hockey a rôzne súťaže. Festhry Trnava poskytuje zábavu nielen pre deti ale aj dospelých.

Podujatie sa uskutoční v týchto termínoch:

  • 17. február od 10.00 do 20.00 hod.
  • 18. február od 13.00 do 18.00 hod.

Čierny panter

17. február o 21.30 hod., Kino Hviezda, Trnava

Dopriať zaujímavy program si môžete aj v trnavskom kine. Filmová lahôdka s názvom Čierny panter množstvo napätia a akčných scén. Po udalostiach, opísaných vo filme Captain America: Občianska vojna, sa bojovník T'Challa po smrti svojho otca, vládcu Wakandy, vracia domov, aby sa stal novým kráľom tejto skrytej, avšak technologicky vyspelej africkej krajiny. Objavuje sa však dávny nepriateľ a tak musí T'Challa zmobilizovať svojich spojencov a ako Čierny Panter využiť všetky schopnosti, aby zabránil vojne, ktorá by ohrpzila Wakandu aj celý svet

Maľovaná fotografia

17. –18. február, Kaštieľ Chtelnica

Malokarpatská galéria – Kaštieľ Chtelnica pozýva na výstavu Veroniky Otepkovej s názvom Maľovaná fotografia. Vychutnajte si jej diela, ktoré sú digitálne kolorované a upravované. Výstava potrvá len do 18. februára 2018.

Zaujímavú výstavu si môžete vychutnať v sobotu od 10.00 do 12.00 hod. a od 14.00 do 17.00 hod., a v nedeľu od 10.00 do 12.00 hod. a od 14.00 do 17.00 hod.

House Music Brothers

17. február od 22.00 do 04.00 hod., MONKEY CLUB, Radlinského 2, Trnava

Zresetujte si hlavu na párty plnej #housemusic pod vedením zoskupenia House Music Brothers. V opici sa predstaví DJ JAKE MIRACLE a ako špeciálny guest Johnny de City.

Obyčajná tvár

18. február o 17.30 hod., Kino Hviezda, Trnava

Počas nedele sa v kine predstaví film s názvom Obyčajná tvár. Film je natočený podľa medzinárodného knižného bestselleru, ktorý chytil za srdcia čitateľov po celom svete. Dojímavý príbeh je o tom, aké ťažké je pre malého chlapca zapadnúť medzi rovesníkov v škole, ktorí sú úplne iní – úplne obyčajní.

V znamení volejbalu

17. – 18. február o 18.00 hod., Mestská športová hala, Trnava

Počas víkendu si môžete odskočiť aj na volejbal. Volejbalistky Hit UCM Trnava čakajú ďalšie domáce zápasy. V sobotu nastúpia proti volejbalistkám MŠK OKTAN Kežmarok a v nedeľu proti BK97 Stova Spišská Nová Ves.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Trnavy a okolia

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM