Správy

Láka vás práca v divadle a ste technický typ? DJP v Trnave hľadá možno práve VÁS!

Trnavské divadlo hľadá do svojich radov nového kolegu. Čo všetko vyžaduje?

Ilustračný obrázok k článku Láka vás práca v divadle a ste technický typ? DJP v Trnave hľadá možno práve VÁS!
Zdroj: TASR/Lukáš Grinaj

„Vždy vás lákala práca v divadle, no namiesto rodeného hereckého talentu ste skôr technický typ? Do tímu vedenia nášho divadla hľadáme kolegu alebo kolegyňu, ktorí budú mať na starosti technický úsek,“ láka Divadlo Jána Palárika v Trnave.

„Ak by ste chceli riadiť javiskových majstrov, zvukárov, osvetľovačov a ďalší technický personál a bavilo by vás hľadať technické možnosti realizácie divadelných snov, potom hľadáme práve vás,“ dodáva.

Čo bude robiť?

Divadlo na svojom webe zverejnilo informácie o pracovnej pozícii riaditeľ/riaditeľka technického úseku.

„Riaditeľ/ria­diteľka technického úseku zabezpečuje funkčnosť a prevádzku divadelnej budovy a technológií. Riadi opravy, údržbu a spolupracuje pri usmerňovaní rozvoja divadelnej a prevádzkovej techniky,“ píše DJP v Trnave o náplni práce.

Finančné ohodnotenie

Medzi požiadavky na uchádzača patrí napríklad stredoškolské s maturitou, nadstavbové/vyššie odborné vzdelanie, vysokoškolské I. stupňa, vysokoškolské vzdelanie II. stupňa, vysokoškolské vzdelanie III. stupňa. Prax v oblasti ideálne jeden rok, vítané je aj vzdelanie v odbore Technologický inžinier alebo Manažér v oblasti kultúry. Vyžaduje sa aj znalosť práce s počítačom, vodičský preukaz skupiny B a znalosť anglického jazyka na úrovni C1 alebo znalosť nemeckého jazyka na úrovni C1.

Termín nástupu je dohodou a predpokladaný termín ukončenia výberového konania je 25. augusta 2023.

A aké bude finančné ohodnotenie? „Závisí od skúseností a rokov praxe (možnosť osobného príplatku). Základná mzda (v hrubom) je 1 276 eur,“ informuje divadlo.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Foto: ilustračné

Prečítajte si tiež

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM