Monika Hanigovská Rôzne

Maturitné tablá á la Trnava: Sledujte, aké diela sa objavili v centre mesta, FOTO

Pútajú pozornosť okoloidúcich. V Trnave sa už objavili tablá maturantov. Prinášame vám v obrazoch, čo sa dá vidieť v centre mesta.

Ilustračný obrázok k článku Maturitné tablá á la Trnava: Sledujte, aké diela sa objavili v centre mesta, FOTO
29
Galéria
Foto: Monika Hanigovská / Zdroj: Dnes24.sk

Ak ste sa prešli v priebehu ostatných dní centrom nášho mesta, určite vám neuniklo, že výklady obchodov či reštaurácii opäť po roku zaplnili maturitné tablá. Študenti ani tentoraz nešetrili svojou kreativitou a tak mnohí okoloidúci môžu obdivovať ich diela.

My sme sa vybrali do ulíc a v centre Trnavy sa nám podarilo nájsť 27 výtvorov študentov stredných škôl. Náš „prieskum“ však nemusí byť stopercentný a je možné, že sme nejaké prehliadli. Maturitné tablá však zaujali pozornosť aj nejedného okoloidúceho.

„Sú super. Prišla som si pozrieť tablá najmä kamošiek. Keď počúvate už aj rok o tom, ako by to malo vyzerať, tak vám to jednoducho nedá, že neprísť,“ povedala s úsmevom študentka Lucia, ktorú takéto príjemné povinnosti podľa jej slov čakajú o rok.

Pri tablách sme stretli aj pani Zuzanu. „Na tablá som sa skutočne tešila. Pripomína mi to časy, keď chodili do školy moje dievčatá a súčasne je to také príjemné osvieženie v centre nášho mesta.Dnešná trnavská mládež je dosť vynaliezavá a vytvára naozaj podarené jedinečné kúsky,“ prezradila nám rodená Trnavčanka.

Maturitné tablá, ktoré sa nám podarilo objaviť v centre nášho mesta, si môžete pozrieť v priloženej fotogalérii.

Je sa veru na čo pozerať: Takéto tablá sa dajú vidieť v centre nášho mesta
29
Galéria
Foto: Monika Hanigovská / Zdroj: Dnes24.sk

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Trnavy a okolia

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM