Dominika Handzušová Futbal

Mesiace hluku a prachu pri výstavbe City Areny: Ľudia v okolí budú kompenzovaní, platí pre TIETO ulice!

Trnavčania, ktorí bývajú blízko tejto stavby museli v ostatných mesiacoch častokrát zaťať zuby. Sťažené podmienky počas výstavby si investor dobre uvedomuje a chce sa im za trpezlivosť poďakovať.

Ilustračný obrázok k článku Mesiace hluku a prachu pri výstavbe City Areny: Ľudia v okolí budú kompenzovaní, platí pre TIETO ulice!
Zdroj: TASR

Obyvateľom troch ulíc, susediacich so športovo-obchodným komplexom City Arena v Trnave, sa chce investor za sťažené podmienky počas výstavby odvďačiť. Na augustové slávnostné otvorenie poskytne všetkým záujemcom z Kollárovej, Športovej ulice a Dolných Bášt vstupenky zadarmo.

Malé zadosťučinenie

„Chceme sa poďakovať všetkým obyvateľom Trnavy, ale hlavne našim susedom z ulíc Kollárova, Športová a Dolné Bašty za doterajšiu trpezlivosť a zhovievavosť počas výstavby,“ uviedol predseda predstavenstva spoločnosti City Arena Pavol Adamec. Dodal, že urobia všetko preto, aby negatívne vplyvy počas dokončovacích prác minimalizovali. Voľný vstup pre nich je podľa neho malé zadosťučinenie za obmedzenia.

Lístky budú v predpredaji už tento mesiac. V prípade záujmu špeciálne inštrukcie pre susediacich obyvateľov budú zverejnené na pokladniciach štadióna.

Kapacita 19 200 miest

Nový trnavský futbalový štadión, ktorý investor City-Arena po kolaudácii odovzdá do majetku mesta, je projektovaný podľa technických parametrov a požiadaviek UEFA a FIFA s kapacitou 19 200 miest. Súčasťou areálu bude dvojpodlažné podzemné parkovisko, administratívne priestory, hotel a obchodné centrum s multikinom. Celý komplex bude spĺňať štandardy moderných stavieb vrátane ekologických technológií a energetickej úspornosti.

Mohlo by vás zaujímať:
Spartak s prvou letnou posilou: Defenzívu vystuží stopér Godál
Zazmluvnená nová tvár: Spartak si od nej sľubuje zvýšenie útočnej sily

Foto: ilustračné

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM