Lucia Lauková Správy

Na Smolenický zámok mieri STO nablýskaných ÁUT! Presúva sa tam zraz Trnava Meeting

Zraz s názvom Trnava Meeting sa presúva z Trojičného námestia na nové miesto. Prvýkrát sa uskutoční na zámku v Smoleniciach.

Ilustračný obrázok k článku Na Smolenický zámok mieri STO nablýskaných ÁUT! Presúva sa tam zraz Trnava Meeting
Zdroj: Maroš Janošovič , TASR

Trnava Meeting napíše v sobotu 22. júla svoj 7. ročník. Tento rok však usporiadateľ urobil zmenu. Z Trojičného námestia sa sťahuje na Smolenický zámok.

„Mesto zamietlo žiadosť na Trojičnom námestí, tak som hľadal nové miesto a vedenie Smolenického zámku mi vyšlo v ústrety,“ prezradil organizátor.

Prečítajte si tiež

Sto registrovaných áut

Fanúšikovia sa môžu tešiť na rôzne vizuálne upravené autá, ktoré sa odlišujú od ostatných. „Registrovaných áut je okolo 100,“ prezradil usporiadateľ.

„Budú tam staré, ale aj nové autá rôznych značiek. Prídu vystavovatelia nielen zo Slovenska ale aj z Česka, Poľska, Nemecka, Slovinska, Chorvátska, Bosny a Hercegoviny a iných,“ priblížil organizátor.

Vstup pre verejnosť

Približne od 10.30 do 18.00 hodiny bude udalosť sprístupnená aj pre verejnosť. Najlepší čas príchodu pre verejnosť je podľa organizátora po 10.30 až 12.00 hodine, kedy by už mali byť všetky autá na svojom mieste.

V areáli bude pre návštevníkov pripravená chill-zóna, kde budú hrať traja dídžeji. Vstupné je 5 eur na osobu. Deti do 12 rokov majú vstup zadarmo.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Foto: ilustračné

Mohlo by vás zaujímať

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM