Správy

Nájdite si prácu na veľtrhu v Trnave: Predstavia sa na ňom DESIATKY zamestnávateľov

Deviaty veľtrh práce JobSpoTT prinesie pracovné ponuky od desiatok zamestnávateľov zo širokého okolia. Ponúkne aj sekciu pre stredoškolákov.

Ilustračný obrázok k článku Nájdite si prácu na veľtrhu v Trnave: Predstavia sa na ňom DESIATKY zamestnávateľov
Zdroj: TASR/Lukáš Grinaj

Štyri desiatky zamestnávateľov z regiónu Trnavy, Nitry a Bratislavy a tiež zamestnávatelia s celoslovenskou pôsobnosťou budú ponúkať pracovné príležitosti na 9. ročníku veľtrhu práce JobSpoTT.

Konať sa bude 26. apríla v Trnave, jeho súčasťou bude aj sekcia Interview Day pre končiacich študentov stredných škôl.

Za organizátorov Národného kariérneho centra o tom informoval Igor Holéczy.

JobSpoTT prináša pre ľudí hľadajúcich nové uplatnenie ponuky trvalých pracovných pomerov, brigád, stáží v malých, stredných aj veľkých firmách.

Prečítajte si tiež

Prvé pracovné pohovory

„Počas podujatia sa majú možnosť zúčastniť aj na viacerých rozhovoroch a workshopoch, ktoré im pomôžu pri výbere povolania. Súčasťou programu sú prednášky na tému siete LinkedIn, virtuálnych asistentiek, vyhľadávania tzv. skrytých uchádzačov, čo dať a čo nie do životopisov a aktuálnych tém v oblasti práce,“ uviedol Holéczy.

Doplnil, že Interview Day pripravili so zámerom poskytnúť stredoškolákom možnosť absolvovať svoje prvé pracovné pohovory.

„Sekcia poslúži na získanie dostatočného množstva informácií o zamestnávateľoch, ktoré študenti potrebujú na správne rozhodnutie o svojom budúcom povolaní. Takisto sa pre nich otvára možnosť uzavrieť pracovnú zmluvu priamo na podujatí, prípadne sa so zamestnávateľom dohodnúť na konkrétnej pracovnej ponuke po ukončení štúdia,“ povedal Holéczy.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Foto: ilustračné

Ďalšie aktuálne témy

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM