Správy

Nič pre slabé povahy! Mladík vyliezol na ďalší Trnavský komín, VIDEO

Jeden vysoký komín v Trnave už zdolal, teraz sa mu podarilo vyliezť na ďalší. Zo svojho adrenalínového kúsku natočil video.

Ilustračný obrázok k článku Nič pre slabé povahy! Mladík vyliezol na ďalší Trnavský komín, VIDEO
Zdroj: YouTube.com/Penco25™

Penco je prezývka mladíka, ktorého najväčšou vášňou sú adrenalínové zážitky vo výškach. Patrí do skupiny ľudí, ktorí si hovoria SK Adventures.

Dobrodružstvá vo výškach

Skupina zverejňuje videá s výstupmi do poriadnych výšok na YouTube. Upozorňuje však, aby verejnosť podobné kúsky nenapodobňovala. Sami seba označujú za profesionálov, ktorí majú všetko dôkladne premyslené.

Na svojom profile majú napríklad videá, na ktorých sa im podarilo vyliezť na žeriav s výškou 192 metrov. Mladý lezec sa dostal aj na nitriansky vysielač Zobor na vrchu Pyramída.

Prečítajte si tiež

Ďalšie trnavské dobrodružstvo

Penco nedávno zverejnil video, ktoré zachytáva jeho výstup na 112 metrov vysoký komín trnavského Cukrovaru. Vzniknúť malo počas minulého leta, no zverejnené bolo až koncom januára.

Mladík sa aktuálne vrátil do Trnavy. Zlákal ho ďalší komín.

„Opäť som prišiel do Trnavy, pretože sa vám veľmi páčilo moje minulé video. Tak sa snáď bude aj toto páčiť,“ napísal Penco k novému videu.

„Komín ŽOS Trnava, ktorý má okolo 120 metrov, je vo veľmi dobrom stave a budovu okolo neho pred cca 8 rokmi zbúrali,“ dodáva mladý lezec.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Ďalšie lákavé články

Zdroj: YouTube.com
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM