Monika Hanigovská Rôzne

V Trnave sa chystá zaujímavá vychytávka: Aha, aké slnečníky nás ochránia pred páľavou

V Trnave sa chystá ďalšia novinka. Hoci je zima, myslí sa už na leto. Únik pred páľavou obyvatelia nášho mesta budú môcť nájsť pod zaujímavými slnečníkmi.

Ilustračný obrázok k článku V Trnave sa chystá zaujímavá vychytávka: Aha, aké slnečníky nás ochránia pred páľavou
Foto: Monika Hanigovská / Zdroj: Dnes24.sk

Trnavská radnica napriek zimným mesiacom myslí už aj na letné slnečné dni. A pripravuje novinku, akú sme v Trnave doteraz ešte nemali. V lete nás pred páľavou budú ochraňovať zaujímavé zelené slnečníky.

Neprehliadnuteľné

Novinka v našom meste bude skutočne zaujímavá. Zelené slnečníky zaujmú v letných mesiacoch hneď na prvý pohľad. „Ide o konštrukciu, ktorá sa v hornej časti rozvetvuje a tvorí priestor pre postupne sa rozrastajúcu popínavú zeleň, a dole poskytuje miesto na posedenie v príjemnom chládku,“ uvádza na svojej stránke mesto. Podľa trnavskej radnice budú zelené slnečníky neprehliadnuteľné.

Kde ich nájdeme?

Mesto plánuje umiestniť túto novinku do centra Trnavy. Ako ďalej magistrát uvádza, zelené slnečníky budú štyri. Radnica doplnila, že Ich ďalšou výhodou je mobilita, pretože sa budú dať ľubovoľne rozmiestniť. A kde túto novinku nájdeme? Uvedené slnečníky sa Trnava chystá rozmiestniť v známej lokalite – na pešej zóne.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Trnavy a okolia

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM