Klaudia Goncalves Rôzne Správy

Kam s deťmi počas prázdnin? Niektoré hlohovské školy zostávajú otvorené

Niektoré školy v Hlohovci budú pre deti otvorené aj počas prázdnin. Zábavnou formou sa v nich deti môžu zdokonaliť v jazykoch či venovať sa športovým aktivitám.

Ilustračný obrázok k článku Kam s deťmi počas prázdnin? Niektoré hlohovské školy zostávajú otvorené
Zdroj: TASR

Vykryť dovolenkou deväť týždňov letných prázdnin svojich detí nie je jednoduché pre žiadneho pracujúceho rodiča. Na pomoc im prichádzajú niektoré z hlohovských základných škôl, ktoré pre deti zorganizovali rôzne športové a jazykové tábory. Prinášame vám stručný prehľad školských klubov, kam môžete svoje deti prihlásiť:

Na Základnej škole M. R. Štefánika sa rozhodli vytvoriť priestor pre spoločné trávenie času rôznymi športovými a umeleckými aktivitami pre deti a ich rodičov, prípadne starých rodičov. Škola bude pre deti bezplatne otvorená v termíne 1. – 4. júla., 15. – 19. júla. a 22. – 23. júla v čase od 8.30 do 13.30 hod. „Činnosti budú vybrané podľa záujmu žiakov, k dispozícii budú mať pingpongový stôl, lopty, výkresy, farbičky a mnoho iného. Zašportovať si môžu s nimi prísť aj rodičia, prípadne starí rodičia, čím chceme prehĺbiť interakciu rodiny a školy,“ informuje vedenie školy. Stravovanie zabezpečené nie je.

Základná škola s materskou školou na Koperníkovej ulici pripravila pre žiakov v prvý prázdninový mesiac anglický jazykový tábor, o ktorý prejavilo záujem až 63 detí. V mesiaci august ich čaká „Prázdninová škola“. „Deti ju môžu navštevovať bezplatne prvý augustový týždeň od 5. – 9. augusta v čase od 8.00 do 16.00 hod. a počas dňa majú zabezpečené aj stravovanie,“ informovalo vedenie školy.

Základná škola s materskou školou A. Felcána organizuje štvrtý ročník jazykovo-športového kempu v termíne od 1. do 5. júla v čase od 7.30 do 16.00 hod. Záujem zdokonaliť sa v jazykoch a športe prejavilo 32 detí.

Všetky bližšie informácie nájdete na webových stránkach škôl, alebo priamo v školských kluboch.

Foto: ilustračné

Zdroj: Mesto Hlohovec
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM