Klaudia Goncalves Rôzne Šport Správy

Na bicykli naprieč Hlohovcom: Jesenná cyklojazda po Fraštáku je tu pre všetkých

Mesto Hlohovec pozýva všetkých priaznivcov cyklistiky na jesennú Cyklojazdu po Fraštáku. Prejdite si Hlohovec krížom krážom na dvoch kolesách.

Ilustračný obrázok k článku Na bicykli naprieč Hlohovcom: Jesenná cyklojazda po Fraštáku je tu pre všetkých
Zdroj: Dnes24.sk

Mesto Hlohovec už tradične pozýva na jesennú Cyklojazdu po Fraštáku, ktorá sa uskutoční 19. septembra o 17:00h. na podporu podujatia Európsky týždeň mobility. Ten sa uskutočňuje v stovkách slovenských, ale aj zahraničných miest počas 16. – 22. septembra a zvyšuje povedomie o ekologickejších spôsoboch dopravy. V tomto týždni môžu tiež obyvatelia v našom meste jazdiť MHD úplne zdarma.

Kadiaľ povedie trasa?

Štartovať sa bude z pešej zóny na ulici M. R. Štefánika pred cukrárňou. Odtiaľ trasa povedie cez ulice Jesenského, Bernolákova, Nová štvrť, časť Peter, Dilongova až na Sihoť. Tentokrát však cieľ nebude zhodný s miestom štartu, cyklojazda bude finišovať na mestskom kúpalisku, kde bude pre všetkých účastníkov pripravené malé prekvapenie.

Kto sa môže zúčastniť?

Každý. Malí i veľkí, nezáleží na veku, ani na fyzickej kondícii. Trasa je vhodná aj pre deti a pridať sa môžu aj ľudia na korčuliach či kolobežkách.

Foto: ilustračné

Zdroj: Mesto Hlohovec
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM