Krimi

Vieru naposledy videli pri cintoríne: Polícia rozbehla veľké PÁTRANIE! Nevideli ste ju?

Pokračuje pátranie po nezvestnej Viere z okresu Hlohovec.

Ilustračný obrázok k článku Vieru naposledy videli pri cintoríne: Polícia rozbehla veľké PÁTRANIE! Nevideli ste ju?
Zdroj: Polícia SR - Trnavský kraj

Polícia od pondelka (18. 3.) intenzívne pátra po nezvestnej 62-ročnej Viere Pavlovičovej z okresu Hlohovec.

Videli ju pri cintoríne

Okolo 16.00 h odišla z obce Jalšové smerom cez les do obce Horné Otrokovce, odvtedy o nej nikto nedostal žiadnu správu. Informovala o tom krajská policajná hovorkyňa v Trnave Zlatica Antalová.

„Hľadaná si so sebou nevzala žiadne osobné veci, mobil, peňaženku ani doklady. Naposledy bola videná okolo 17.00 h pri jalšovskom cintoríne,“ uviedla.

O pomoc žiadajú aj verejnosť

Policajti spolu s dobrovoľníkmi, ako doplnila hovorkyňa, prehľadali Jalšové a Horné Otrokovce, ich okolie a priľahlé obce. Pomocou špeciálne vycvičených psov pátrali aj v okolí rieky Váh.

Zatiaľ sa však ženu nájsť nepodarilo. Preto sa obracajú na verejnosť. Ak niekto nezvestnú videl alebo má akékoľvek relevantné informácie, kde by sa mohla v súčasnosti zdržiavať, nech ihneď kontaktuje políciu na bezplatnom telefónnom čísle 158 alebo napíše súkromnú správu na sociálnej sieti Polícia SR – Trnavský kraj.

Pavlovičová pôsobí na svoj vek starším dojmom, je 160 centimetrov vysoká, štíhlej postavy. Má čierne prešedivené vlasy po ramená a hnedé oči. Naposledy ju videli v bielom pulóvri s čiernymi pruhmi a golierom a v tmavých rifliach.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Ďalšie aktuálne témy

POLICAJTI CELÚ NOC PÁTRALI PO 62 R. ŽENE ➡️ V PÁTRANÍ POKRAČUJEME AJ DNES ⬅️ 👮‍♂️ Trnavskí policajti vyhlásili pátranie...

Posted by Polícia SR - Trnavský kraj on Tuesday, March 19, 2024
Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM