Krimi

KRVAVÁ dráma! Muž pichol nožom nevlastného SYNA, potom sa sám DOBODAL

Polícia vyšetruje rodinnú drámu, ktorá skončila krvavým útokom. Muž najprv napadol nevlastného syna, potom zbraň otočil proti sebe.

Ilustračný obrázok k článku KRVAVÁ dráma! Muž pichol nožom nevlastného SYNA, potom sa sám DOBODAL
Zdroj: Polícia SR - Trnavský kraj/seredonline

Polícia prijala vo štvrtok (13. apríla) večer informáciu z linky 112 o vážnom incidente v rodine v obci Váhovce (okres Galanta).

Na miesto okamžite vyštartovali najbližšie hliadky zo Serede a aj policajné hliadky PMJ z Trnavy. Okolie domu policajti uzavreli a zabezpečili miesto činu, ktoré si prevzal vyšetrovateľ z Galanty.

Bodol nevlastného syna

Podľa prvotných informácii polície malo prísť podvečer medzi nevlastným otcom a synom najskôr k slovnej výmene názorov, ktorá sa zmenila na krvavú drámu.

„50-ročný muž mal pri hádke pichnúť nožom 25-ročného nevlastného syna do oblasti brucha a spôsobiť mu poranenie pečene,“ informuje polícia.

Prečítajte si tiež

Dobodal aj sám seba

Dramatické chvíle sa po útoku neskončili. „Po následnom zapojení sa do konfliktu ostatných členov rodiny (manželky a dcéry) mal starší muž nasmerovať nôž aj proti sebe a piatimi bodnými ranami do brucha a hrude si spôsobil viaceré zranenia,“ dodáva polícia.

Obaja muži skončili nakoniec v nemocnici. Starší muž je momentálne v kritickom stave.

„Vyšetrovateľ začal vo veci trestné stíhanie pre zločin ublíženia na zdraví s následkom ťažkej ujmy na zdraví. Právna kvalifikácia môže byť doplnená ale aj zmenená po objasnení motívu konania a vykonaní potrebných procesných úkonov, ktoré nateraz nie je možné pre zdravotný stav osôb vykonať,“ informuje Polícia SR – Trnavský kraj.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Ďalšie aktuálne témy

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM