Krimi

Polícia zadržala veľkonočného REKORDÉRA: Neuveríte, KOĽKO nafúkal cestou do práce

Do rozhodnutia súdu, ktorý bude rozhodovať v tzv. super rýchlom konaní, zostáva muž zadržaný a v zmysle zákona mu môže hroziť strata slobody až na jeden rok.

Ilustračný obrázok k článku Polícia zadržala veľkonočného REKORDÉRA: Neuveríte, KOĽKO nafúkal cestou do práce
Zdroj: Polícia SR - BB kraj

Polícia v utorok ráno odstavila 31-ročného vodiča, ktorý nafúkal cestou do práce viac ako 4,5 promile alkoholu v dychu. Informovalo o tom Krajské riaditeľstvo Policajného zboru v Trnave na sociálnej sieti. Hliadka odstavila osobné auto na Ulici Povodskej v meste Dunajská Streda.

„Vodiča policajti vyzvali, aby sa podrobil dychovej skúške na alkohol. Prvú orientačnú dychovú skúšku vykonal o 5.41 hod. a druhú krátko pred 6.00 hod. Výsledok druhej dychovej skúšky bol o polovicu nižší a vodičovi nameral prístroj hodnotu 1,03 mg/l, čo je viac ako dve promile,“ uviedla polícia.

Policajti muža obmedzili na osobnej slobode a predviedli ho na policajnú stanicu. „Po dlhšom víkende si ho tak ešte predĺži o pobyt v policajnej cele. Do rozhodnutia súdu, ktorý bude rozhodovať v tzv. super rýchlom konaní, zostáva muž zadržaný a v zmysle zákona mu môže hroziť strata slobody až na jeden rok,“ doplnila polícia.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Ďalšie aktuálne správy

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM