Rastislav Búgel Krimi

Podarený zákrok železničnej polície: Podarilo sa im chytiť ženu (39), ktorá mala Trnavčanke (69) zobrať telefón

69-ročná pani prišla o svoj mobilný telefón pri nákupnom centre. Policajtom sa podarilo na železničnej stanici stotožniť podozrivú ženu.

Ilustračný obrázok k článku Podarený zákrok železničnej polície: Podarilo sa im chytiť ženu (39), ktorá mala Trnavčanke (69) zobrať telefón
Zdroj: TASR

Polícia na základe popisu prepadnutej pani stotožnila na vlakovej stanici podozrivú ženu. „K lúpežnému prepadnutiu došlo minulý štvrtok 29. 9. vo večerných hodinách pri obchodnom centre v Trnave. 39-ročná žena sa postavila do cesty 69-ročnej Trnavčanke. Telom jej bránila v ďalšom pohybe a keď žena vybrala z kabelky mobilný telefón, aby si na pomoc privolala policajnú hliadku, žena jej bránila v telefonovaní a telefón jej vytrhla z ruky. Z miesta potom utiekla,“ informuje policajná hovorkyňa Mária Linkešová.

Všetko malo napokon rýchly spád. „Na druhý deň ju na vlakovej stanici policajti železničnej polície identifikovali a ženu obmedzili na osobnej slobode. Na policajnej stanici polícii vydala aj mobilný telefón, ktorý ukradla. Vyšetrovateľ ju obvinil zo zločinu lúpeže na chránenej osobe a žene tak v zmysle zákona môže hroziť strata slobody na 7 až 12 rokov,“ informuje Mária Linkešová, hovorkyňa KR PZ Trnava.

Foto: ilustračné

Zdroj: Policajný zbor SR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM