Lucia Lauková Krimi

Policajti zabránili tragédii: Ženu zachránili tesne pred zrážkou s vlakom

Senickí policajti našli staršiu ženu nehybne ležať v tesnej blízkosti koľají. Zachránili jej život.

Ilustračný obrázok k článku Policajti zabránili tragédii: Ženu zachránili tesne pred zrážkou s vlakom
Zdroj: Polícia SR - Trnavský kraj

Policajti zo Senice zachránili život žene, ktorá nehybne ležala v tesnej blízkostí koľajiska. Krátko nato, ako ju odniesli do bezpečia, úsekom prechádzal vlak.

„Polícia prijala ráno na linku 158 oznámenie od pracovníka železníc, že sa má na koľajisku, pri obci neďaleko Senice, pohybovať neznáma sporo odetá osoba. Operačné stredisko k železnici ihneď vyslalo policajnú hliadku,“ uvádza polícia.

Prečítajte si tiež

Policajti po príchode na miesto zbadali staršiu ženu nehybne ležať v tesnej blízkosti koľají. Okamžite sa s ňou snažili nadviazať kontakt.

„50-nička bola však dezorientovaná a nevedela s policajtmi komunikovať. Keďže sa nedokázala sama ani postaviť, policajná hliadka ju zdvihla a odniesla do služobného auta,“ opisuje prípad polícia.

V teple vozidla jej policajti poskytli predlekársku prvú pomoc a privolali RZP, ktorá si osobu prevzala do svojej starostlivosti.

Len malú chvíľu po tom, ako policajti dostali pani do bezpečia, miestom prešiel osobný vlak. Svojou rýchlou reakciu sa im tak podarilo ženu zachrániť.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Mohlo by vás zaujímať

SENICKÍ POLICAJTI ZABRÁNILI TRAGÉDII: ŽENU NAŠLI TESNE PREDTÝM, AKO MIESTOM PRECHÁDZAL VLAK Policajti nstržm. Pavol K....

Posted by Polícia SR - Trnavský kraj on Friday, August 4, 2023
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM