Správy

Pracujú na vodorovnom značení vybraných ulíc v Zóne A: Mesto na nich spustí reguláciu

Mesto pripravuje reguláciu parkovania v ďalšej lokalite. Aktuálne spustilo práce na vodorovnom dopravnom značení.

Ilustračný obrázok k článku Pracujú na vodorovnom značení vybraných ulíc v Zóne A: Mesto na nich spustí reguláciu
Zdroj: Unsplash.com

V pondelok 24. apríla začalo mesto s realizáciou vodorovného dopravného značenia na vybraných uliciach v parkovacej Zóne A.

„V lokalite ulíc Andreja Žarnova, Novosadská a Klempova vás prosíme o rešpektovanie dočasného zákazu parkovania vyznačeného prenosným dopravným značením,“ informovalo mesto Trnava.

Spustia reguláciu

Radnica dodala, že Ulica Andreja Žarnova (v smere od centra po železničný podjazd), Novosadská a Klempova sú od 1. januára tohto roku formálne súčasťou parkovacej zóny A. Parkovanie na nich zatiaľ spoplatnené nebolo.

„Regulácia parkovania sa spustí až po dokončení dopravného značenia, o čom Vás budeme včas informovať letákmi do schránky a cez infokanály mesta,“ prezradilo vedenie mesta.

Obyvatelia ulíc, ktorých sa regulácia dotkne, môžu už teraz požiadať o vydanie parkovacej karty Rezident zóny A. Tá jej držiteľov oprávňuje parkovať v zóne A, B a R8 na Vajanského. „Platnosť karty bude posunutá na deň štartu regulácie automaticky. Cena parkovacej karty je 1 € na prvé auto na byt, a zároveň majiteľ získava kredit pre svojich návštevníkov,“ informuje mesto Trnava.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Foto: ilustračné

Ďalšie aktuálne témy

OD PONDELKA 24. APRÍLA 2023 ZAČÍNAME S REALIZÁCIOU VODOROVNÉHO DOPRAVNÉHO ZNAČENIA NA VYBRANÝCH ULICIACH V PARKOVACEJ...

Posted by Mesto Trnava on Monday, April 24, 2023
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM