Lucia Lauková Krimi

Pred pozemkom, kde zavraždili Jána a Martinu, zasahovala polícia: Zatkli muža, ktorý posprejoval múr

Policajti zasahovali vo Veľkej Mači. 64-ročný muž popísal múr pred pozemkom, kde došlo k vražde novinára a jeho snúbenice.

Ilustračný obrázok k článku Pred pozemkom, kde zavraždili Jána a Martinu, zasahovala polícia: Zatkli muža, ktorý posprejoval múr
Zdroj: YouTube.com/Modrý Zajačik Július Kovács

V obci Veľká Mača zasahovali policajti. Riešili prípad, pri ktorom 64-ročný muž nasprejoval na múr červený nápis súvisiaci s vraždou novinára a jeho snúbenice.

K aktu sa prihlásil Július Kovács, ktorý na sociálnej sieti vysvetlil svoje konanie. „Pri tom bývalom dome Janka a Martinky je taký múrik a ja som tam napísal, že: Tu sa stala vražda Jána Kuciaka a Martiny Kušnírovej 21. februára 2018,“ vysvetľuje Kovács. Podľa jeho slov boli z pietneho miesta odstránené vence a znemožnený bol aj prístup ku krížu.

Prečítajte si tiež

„Po príchode na miesto začali policajti preverovať, či má osoba súhlas na takéto konanie. Ani jeden z majiteľov či poverených osôb však nepotvrdil, že by s akýmkoľvek pomaľovaním múru súhlasil,“ uvádza polícia.

Policajti staršieho muža obmedzili na osobnej slobode a previezli na policajné oddelenie.

„Poverený policajt „sprejera“, v rámci tzv. superrýchleho konania, obvinil z prečinu poškodzovania cudzej veci, s čím sa stotožnil aj dozorujúci prokurátor. Muž sa už na druhý deň po skutku postavil pred galantského sudcu,“ dodáva polícia.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Mohlo by vás zaujímať

Zdroj: Dnes24.sk
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM