Monika Hanigovská Rôzne

Prelet nad uplynulými dňami: Prinášame najčítanejšie články z Trnavy aj okolia

Týždeň opäť priniesol pestrý výber správ. Pozrite sa na tie, ktoré sa dostali do výberu päťky najčítanejších príspevkov.

Ilustračný obrázok k článku Prelet nad uplynulými dňami: Prinášame najčítanejšie články z Trnavy aj okolia
Foto: Monika Hanigovská / Zdroj: Dnes24.sk

Trnavčania si uctili pamiatku zavraždenej dvojice

Smutné výročie od smrti Kuciaka a Kušnírovej si Trnavčania uctili na Trojičnom námestí. Počas spomienky vystúpilo niekoľko osobností, ktorí spomínali niekoľkokrát na mladú zavraždenú dvojicu. Pred mestskou vežou zaspieval Graeme Mark pieseň Sarajevo. Trnavčanov spojila aj neskoršia požiadavka od organizátorov na minutú ticha pre Jána a Martinu. Pozrite si FOTO ak VIDEO.

Zachytáva krásy Trnavy

Malý Rím dokázal očariť mnohých návštevníkov mesta. Trnava sa však nestratila ani na internete.Vo svete videí sa teší obľube aj prezentácia nášho mesta. Necelé päť minútové video s názvom TRNAVA, Slovakia, zobrazuje najkrajšie a najznámejšie miesta z Malého Ríma. Prezentácia Trnavy sa pritom nezaobíde ani bez detailov, ktoré podčiarkujú výnimočnosť niektorých lokalít.Pozrite si ho tiež.

Zákaz návštev v trnavskej nemocnici

Vo Fakultnej nemocnici Trnava sú zakázané návštevy pre všetky lôžkové oddelenia. Opatrenie vstúpilo do platnosti pre zvýšený počet chrípkových ochorení. Prinášame podrobnosti.

Veľký prehľad fašiangovej zábavy

Fašiangy prinášajú tradície, zábavu, bláznivé masky, sprievody, ale aj vôňu domácich špecialít a smažených šišiek. Aj v okolí Trnavy sa bude vo veľkom veseliť. Fašiangové slávnosti si pripravili mnohé okolité dedinky. Pozrite, čo všetko sa chystá. Prinášame vám veľký prehľad fašiangovej zábavy.

Najvyťaženejšie ulice

Prinášame vám 10-tku ulíc z Malého Ríma, kde je prihlásených najviac občanov s trvalým pobytom. Je tam aj vaša?

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Trnavy a okolia

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM