Lucia Lauková Správy

Pri Trnave bude zraz historických MOTORIEK: Chýbať nebude spanilá jazda a program

V obci neďaleko Trnavy sa zídu majitelia historických motoriek. Blíži sa druhý ročník podujatia Moto Ruže.

Ilustračný obrázok k článku Pri Trnave bude zraz historických MOTORIEK: Chýbať nebude spanilá jazda a program
5
Galéria
Zdroj: Moto Ruže

V Ružindole sa v sobotu 23. septembra stretnú majitelia historických motocyklov. Fanúšikovia ich budú môcť obdivovať na druhom ročníku podujatia Moto Ruže.

Hlavnou časťou podujatia Moto Ruže 2023 bude statická výstava historických motoriek a nebude chýbať ani sprievodný program.

„Podujatie je zamerané na spojenie laickej verejnosti a zberateľov historických motocyklov, ktoré sú na našich cestách čoraz väčšou raritou. Akcia by sa mala niesť v moderne poňatom vintage štýle a radi by sme, aby sa stala tradíciou, ktorá by sa opakovala pravidelne raz ročne,“ priblížil organizátor Denis Mlynek.

Prečítajte si tiež

Sprievodný program

Okrem výstavy motocyklov bude súčasťou podujatia program pre deti, vozenie na motorkách a motokárach. Zároveň sa bude súťažiť o cenu verejnosti v súťaži o najkrajšiu motorku formou hlasovania.

„Súčasťou programu bude tiež spoločná spanilá jazda kolóny viac ako 50 historických motocyklov z Ružindola do obce Borová. Tá sa začne o 16:00 h.,“ prezradil Denis Mlynek.

„Tento projekt je už druhý rok realizovaný vďaka participatívnemu komunitnému rozpočtu obce Ružindol. Ako vášnivý motorkár vždy rád podporím takéto zmysluplné podujatie,“ povedal starosta obce Peter Galanský.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Zraz historických motoriek v obci Ružindol
5
Galéria
Zdroj: Moto Ruže
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM