Dominika Handzušová Správy

Pridajte svoj názor aj vy: Ako má pokračovať výstavba areálu na Bottovej?

Budovanie areálu Campusu Bottova (CAMBO) je v dlhodobej vízii rozvoja fakulty. Trnavská verejnosť môže ovplyvniť ďalšie smerovanie výstavby.

Ilustračný obrázok k článku Pridajte svoj názor aj vy: Ako má pokračovať výstavba areálu na Bottovej?
Foto: Dominika Handzušová / Zdroj: Dnes24.sk

Trnavská Materiálovotechno­logická fakulta sa obracia aj na občanov Trnavy a regiónu. Bude v jej areáli stáť päťdesiatmetrový plavecký bazén, alebo rozvojový objekt školy? Výsledok verejnej diskusie môžete ovplyvniť aj vy.

Zodpovedne

Dekan fakulty Jozef Peterka vyhlásil verejnú diskusiu, ktorá sa týka budovania Campusu na Bottovej ulici. „Vedenie fakulty si plne uvedomuje zodpovednosť za realizáciu tohto projektu a preto si dovoľuje osloviť všetkých, ktorým záleží na fakulte, a to nielen z radov jej zamestnancov a študentov, ale i blízkeho okolia,“ píše sa na webovej stránke MTF.

Rozhodnite aj vy

Dve verzie pripravených riešení si môžete pozrieť na špeciálnej webovej stránke, na ktorej môžete pridať aj svoj názor. Cieľom diskusie je získať nové nápady, návrhy, myšlienky, funkcionality a ďalšie pre realizáciu areálu. Najlepšie návrhy budú vyhodnotené a odmenené dekanom fakulty.

Projekt univerzitného vedeckého parku začali realizovať v marci 2013, druhú etapu v septembri 2014. Diskusia sa týka jeho ďalšieho dobudovania.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM