Lucia Lauková Správy

Skvelé VIDEO od plavčíkov: Tieto ZÁKAZY na kúpalisku porušujú ľudia najčastejšie!

Čo určite nerobiť na letnom kúpalisku? Plavčíci vo vtipnom videu upozorňujú na zlozvyky návštevníkov, ktoré ich poriadne vytáčajú.

Ilustračný obrázok k článku Skvelé VIDEO od plavčíkov: Tieto ZÁKAZY na kúpalisku porušujú ľudia najčastejšie!
Zdroj: Instagram.com/Termálne kúpalisko Vincov les

Plavčíci z kúpaliska Vincov les v okrese Galanta natočili trefné video. Upozorňujú v ňom na najčastejšie zlozvyky návštevníkov.

Každý, kto aspoň raz bol na kúpalisku, bude vedieť, o čom plavčíci hovoria. Na mysli majú napríklad preskakovanie či obchádzanie brodiska pri vstupe na kúpalisko, skákanie do vody či presúvanie ležadiel.

Prečítajte si tiež

Čo nerobiť na kúpalisku?

Vo videu pripomínajú zákaz nafukovačiek v plaveckom bazéne, zákaz vešania sa po dráhe v plaveckom bazéne, ale aj to, že v oddychovom bazéne by ste nemali stráviť viac ako 30 minút.

Návštevníkov tiež vyzývajú, aby rešpektovali zákaz skákania, zákaz presúvania ležadiel či povinnosť použitia brodiska a zákaz šmýkania sa na tobogane dolu hlavou.

Rešpektujme sa

Plavčíci dozerajú na bezpečnosť návštevníkov, ktorým v prípade núdze, vedia zachrániť život. Aj keď si každý chce užiť letné radovánky v plnej miere, na kúpaliskách platia isté pravidlá. Kúpajúcich preto vyzývajú: „Rešpektujme sa.“

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Mohlo by vás zaujímať

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM