Dominika Handzušová Rôzne

Slávnosti piva tentokrát počas dvoch dní: V piatok predstavia polotmavú Trnavskú 13°

Milovníci piva sa majú opäť na čo tešiť. V Promenáde ich počas Slávností piva čaká cez víkend takmer 120 druhov kvalitného zlatého moku.

Ilustračný obrázok k článku Slávnosti piva tentokrát počas dvoch dní: V piatok predstavia polotmavú Trnavskú 13°
Zdroj: TASR

Štvrtý ročník Slávností sa uskutoční už aj v piatok. Dôvodom je predstavenie originálnej polotmavej Trnavskej 13°.

Neľahký výber

V historickej atmosfére trnavskej Promenády dostanú priestor malé a stredné pivovary. Ochutnať budete môcť z takmer 120 druhov kvalitného nepasterizovaného piva z ich produkcie. Tešiť sa môžete napríklad na Sessler, Stupavar, Kastelan, Sandorf, Kaltenecker, Urpiner, Richtára Jakuba, Pacov, Bozen, Bernard, Brew Dog, Hellstork, Mikkeller, Pauläner, Lucky Bastard, Permon a mnoho ďalších.

Vezmite aj deti

Krst novinky, polotmavej Trnavskej 13°, sa uskutoční v piatok o piatej. Čakajú na vás aj ďalšie pivovary a kopec pivných špecialít. Kto si myslí, že sú Slávnosti len pre pivárov, je na omyle. Organizátori mysleli na všetko a pripravili aj program pre deti. Aj vaše ratolesti sa budú môcť v Prome zabaviť v sobotu medzi jedenástou a 17:00 hod.

Jazda kočom a dobrá hudba

Podujatie bude slávnostne otvorené v sobotu o 14:00 hod., po otvorení dostane priestor sládek a predstaví trnavský pivovar Sessler. Zároveň budete môcť využiť šancu na jazdu na historickom koči. Od 15:00 hod. do 19:00 hod. sa o hudobný sprievod postará Duo Acoustic a heligonkári Martin a Jakub – 2bra3. Slávnosti zakončí večerné premietanie o starej Trnave, ktoré sa začne o ôsmej.

Čítajte tiež:
Pôjde síce o život, no pobavíte sa: Emília Vášáryová a Peter Šimun opäť na Červenom Kameni
Trnavská brána sa otvorí už po 14. raz: Aké lahôdky vás počas nej čakajú?

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM