Dominika Handzušová Futbal

Spartak už bez Farrugiu: TAKTO sa Andelom darí v príprave

Futbalisti Spartaka Trnava majú za sebou približne polovicu zimnej prípravy. Absolvovali už sústredenie v Lipóte i herný pobyt v Prahe. Aké zápasy ich ešte čakajú a ako sa im zatiaľ darilo?

Ilustračný obrázok k článku Spartak už bez Farrugiu: TAKTO sa Andelom darí v príprave
Zdroj: TASR

Jarná časť Fortuna ligy štartuje už o mesiac. 28. februára Spartak doma privíta Myjavu. V príprave sa doma zrejme predstaví 4. a 21. februára, medzitým ho ešte čaká sústredenie v Turecku.

Nízka efektivita

Spartak začínal s prípravou doma, po tradičnom plese sa presunul do maďarského Lipótu. V prvom zápase sfúkol Komárno jasne 5:0, no mohlo to byť aj vyšším skóre. „Odohrali sme dobrý zápas, chlapci ukázali veľkú aktivitu, dobre behali, no zároveň sme okrem gólov zahodili ešte asi desať šancí. Máme teda na čom pracovať,“ cituje trénera Juraja Jarábka klubový web.

Jeho slová potvrdili aj zápasy v Čechách. Pred odchodom do Prahy ešte Andeli porazili treťoligový Veľký Meder 4:1. V Prahe si následne zmerali sily so Spartou a Bohemiansom. V oboch zápasoch sa zrodila remíza, keď gól nedokázal streliť žiaden z tímov.

Ďalší odchod

Čerstvou správou je informácia o odchode legionára z Malty.

S tímom už nepokračuje Jean Paul Farrugia. V týchto dňoch tiež prebiehajú rokovania o hosťovaní Róberta Richnáka v Podbrezovej.

Zrejme najväčší šok spôsobil fanúšikom svojim odchodom brankár Dobrivoj Rusov, do Poľska sa zbalil aj Erik Jendrišek a Nikolas Špalek si to namieril do Žiliny. Spartak však získal talentovaného brankára z Prešova, reprezentanta Jakubecha. Na hosťovaní je tu z Myjavy Peter Sládek, pokračuje Vlasko či Schranz. Zo Zlatých Moraviec do Trnavy prestúpil srbský stopér Miloš Nikolić.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM