Lucia Lauková Šport

Spartakovci si podpálili transparent: Začiatok zápasu museli na pár minút prerušiť

Niektorí futbaloví fanúšikovia opäť nedodržali zákaz vnášania pyrotechniky na štadión. Kvôli požiaru museli na pár minút prerušiť zápas.

Ilustračný obrázok k článku Spartakovci si podpálili transparent: Začiatok zápasu museli na pár minút prerušiť
Zdroj: TASR/Lukáš Grinaj , Polícia SR - Trnavský kraj

Policajné opatrenia trvajúce počas nedeľného derby v Trnave sa skončili bez vážnejších narušení verejného poriadku. „Policajti tak nemuseli voči fanúšikom, či iným osobám, zasiahnuť a vykonať služobný zákrok,“ konštatuje trnavská polícia po zápase medzi FC Spartak Trnava a ŠK Slovan Bratislava.

Bez incidentov sa však zápas nezaobišiel. Niektorí fanúšikovia opäť porušili zákaz vnášania pyrotechniky na štadión. Policajti v tejto súvislosti vyšetrujú dva prípady.

Prečítajte si tiež

Kvôli pyrotechnike museli na pár minút prerušiť zápas. „Krátko po začiatku futbalového zápasu ho musel organizátor na niekoľko minút prerušiť, a to z dôvodu požiaru a následného hasenia transparentu na tribúne domácich fanúšikov. Ten mal začať horieť po tom, ako neznáma osoba použila zakázanú pyrotechniku, od ktorej začal transparent horieť,“ uvádza polícia.

Pyrotechniku zapálili na tribúne domácich aj koncom zápasu.

Policajti boli na nohách aj po konci zápasu. „Po ukončení derby sme fanúšikov hosťujúceho tímu odprevadili na železničnú stanicu, kde ich čakal špeciálne určený vlak do Bratislavy. Veliteľ bezpečnostných opatrení ich ukončil krátko pred 20:30 h,“ dodáva polícia.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Mohlo by vás zaujímať

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM