Monika Hanigovská Správy

Ťahák, ktorý sa vám zíde: LOKALITY v Trnave, kde si užijete internet zadarmo

Pre Trnavčanov prinášame šikovný ťahák, ktorý vám hneď povie, kde môžete na internete surfovať zadarmo. Mesto ponúka sedem takýchto miest.

Ilustračný obrázok k článku Ťahák, ktorý sa vám zíde: LOKALITY v Trnave, kde si užijete internet zadarmo
Foto: Monika Hanigovská / Zdroj: Dnes24.sk

Voľne dostupné hotspoty nájdete v centrálnych mestských častiach, ale aj vo vybraných lokalitách. Bezplatne sa tak pripojíte v okolí Trojičného námestia, na Hlavnej ulici, na Univerzitnom námestí či v priestoroch mestského amfiteátra. Mesto tiež pokrylo wifi sieť v Ružovom parku, v Športovom areáli Slávia a neobišlo ani detské ihrisko na Limbovej ulici.

Ako sa pripojiť?

„Sieť slúži na prístup k internetu pomocou zariadení s podporou bezdrôtového pripojenia (notebooky, PDA, mobily a pod.). Možnosť pripojenia na konkrétnom mieste závisí od vzdialenosti od hotspotu a parametrov prijímača bezdrôtového signálu konkrétneho používateľského zariadenia,“ upozorňuje na svojej stránke mesto.

Prístup na využívanie internetu je však limitovaný. Trnava ponúka 1 hodinu. V prípade dvoch prihlásení je nutne vykonať minimálne 30 minútové odpojenie. A následne opätovné prihlásenie.

Modrožlté tabuľky nájdu cestu

Ako dodáva radnica na svojom webe, pomôckou k vyhľadaniu free wfi zóny sú viditeľné vyznačené tabuľky, ktoré sa nachádzajú v okolí hotspotov. Príkladom je označená tabuľka free wifi zóna v srdci centra, pri mestskej veži. Podmienky pripojenia sa ukážu hneď pri pripojení k wifi hotspotu.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Trnavy a okolia.

Foto: ilustračné

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM