Lucia Lauková Správy

Trnava hľadá vedúceho ZIMNÉHO štadióna: Láka na VYSOKÝ PLAT

Uvažujete o zmene zamestnania? Trnava hľadá vedúceho zimného štadióna.

Ilustračný obrázok k článku Trnava hľadá vedúceho ZIMNÉHO štadióna: Láka na VYSOKÝ PLAT
Zdroj: Facebook.com/Zimný štadión

Mesto Trnava vyhlásilo výberové konanie na pozíciu vedúceho Mestského zimného štadióna. Predpokladaný nástup na pracovnú pozíciu je podľa radnice ihneď, resp. dohodou.

Pracovný pomer je na dobu určitú s možnosťou predĺženia na dobu neurčitú.

Prečítajte si tiež

Pracovná náplň

Úlohou vedúceho zimného štadióne bude zabezpečovanie odbornej agendy spojenej so správou prevádzky Mestského zimného štadióna a riešenie úloh s tým súvisiacich, ako aj úloh súvisiacich s prevádzkou tohto športového zariadenia. K nim patrí podieľanie sa na príprave obsahovej stránky zmlúv, kontrola realizovaných prác, ekonomika (podklady k tvorbe a kontrole rozpočtu, vystavovanie a kontrola objednávok a faktúr), ale aj personálne a technické zabezpečenie prevádzky a jej riadneho chodu.

Požiadavky a plat

Na vykonávanie pozície je potrebné stredoškolské vzdelanie ukončené maturitou v odbore stavebníctvo, strojárstvo, ekonomika, elektrotechnika (elektrotechnika v odbore chladiace zariadenia a tepelné čerpadlá – výhodou).

Mesto požaduje aj minimálne dvojročnú prax s vedením zamestnancov a minimálne päťročnú odbornú prax. Výhodou je, ak máte prax aj v oblasti verejnej správy.

„Funkčný plat v zmysle zákona č. 553/2003 Z. z. o odmeňovaní niektorých zamestnancov pri výkone práce vo verejnom záujme vo výške minimálne 1 600 eur brutto, (ďalšie platové dojednania po dohode na výberovom konaní v závislosti od vzdelania, praxe a pracovných skúseností),“ uvádza radnica.

Žiadosť o zaradenie do výberového konania spolu s požadovanými dokladmi môžete mestu posielať do 28. augusta. Kontakt a ďalšie potrebné informácie nájdete na stránke mesta.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Mohlo by vás zaujímať

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM