Kultúra

Víkend pri Trnave bude patriť COUNTRY festivalu: Láka na Čechomor aj Janu Kirschner

Medzinárodný hudobný festival Countryfest Bohunice napíše ďalší ročník. Na aké hviezdy sa môžete tešiť tento rok?

Ilustračný obrázok k článku Víkend pri Trnave bude patriť COUNTRY festivalu: Láka na Čechomor aj Janu Kirschner
Zdroj: TASR/Lukáš Grinaj

Festival Countryfest Bohunice, ktorý sa bude konať v amfiteátri v Jaslovských Bohuniciach pri Trnave 21. až 23. júla, bude nielen trojdňovou oslavou hudobného žánru country.

Do programu sú zaradené aj sprievodné akcie pre celú rodinu a predaj produktov lokálnych výrobcov. Informovala o tom Oblastná organizácia cestovného ruchu (OOCR) Trnava Tourism.

Prečítajte si tiež

Zábava aj pre deti

„Od začiatku razíme cestu rodinného festivalu, a preto k nám prichádza aj množstvo detí. Pripravili sme im súťaže, indiánsky tábor, člnkovanie na rybníku, jazdu na koni i lanovú dráhu. V gastrozóne si všetci pochutnajú na klasických festivalových jedlách,“ uviedol za organizátora, obec Jaslovské Bohunice Roman Áč.

Hudobný program

O hudobný program slávnosti countryfestu sa postará viacero kapiel zo Slovenska i Českej republiky. „Na festivale vystúpi 16 hudobných zoskupení. Najväčšími hviezdami sú určite kapela Čechomor, Jana Kirschner a Bystrík Banda. Sme však veľmi radi, že pozvánku prijal aj holandský tanečný súbor Music Road Pilots, patrí medzi špičku vo svojom žánri,“ doplnil Áč.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Mohlo by vás zaujímať

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM