Monika Hanigovská Rôzne

Víkend v Trnave a okolí? Mesto a dedinky lákajú na takéto akcie

A máme tu opäť vytúžený víkend. Ako ho prežiť? Pomôcť vám môže aj náš pestrý výber z Trnavy a okolia.

Ilustračný obrázok k článku Víkend v Trnave a okolí? Mesto a dedinky lákajú na takéto akcie
Foto: Monika Hanigovská / Zdroj: Dnes24.sk

Maškarný ples 2018

13. január od 20.30, Dakami, Štefánikova 35, Trnava

Doprajte si ples v maskách. Popusťte uzdu svojej fantázii a zažiarte v tej najoriginálnejšej. V Trnave sa uskutoční podujatie s názvom Maškarný ples 2018. Ako uvádzajú organizátori akcie, pre menej odvážnych stačí škraboška. Do tanca bude zahrá DJ Erni. Akciu si budete môcť vychutnať až do druhej hodiny rannej.

Fašiangový karneval 2018

13. január od 13.30, Dom kultúry Cífer, Nám. A. Hlinku 31, 91943 Cífer

Vychutnať si pravú atmosféru fašiangov môžete aj v neďalekom Cíferi. V tamojšom dome kultúry sa uskutoční akcia s názvom Fašiangový karneval 2018. Veselica odštartuje o 13.30 regis­tráciou masiek.

MATAMAR & Jordy Ray

13. január od 22.00, MONKEY CLUB, Radlinského 2, Trnava

Na svoje si počas víkendu prídu aj milovníci tanečnej zábavy. V opičiom klube sa predstaví české duo MATAMAR, ktoré patrí podľa slov organizátorov medzi špičku v Českej republike. O support sa postará DJ Jordy Ray.

Hodová Trojkráľová Hasičská Súťaž 2018

13. január od 09.30, obec Gáň, futbalové ihrisko

Zažiť zaujímavý program môžete aj v dedinke Gáň pri Trnave.DHZ Gáň s finančnou podporou obce Gáň pozýva na Hodovú Trojkráľovú Hasičskú Súťaž 2018, ktorá sa bude konať na tamojšom futbalovom ihrisku.

Ako uvádzajú organizátori akcie, v tomto druhom ročníku bude spojená hasičská súťaž s tradičnou zabíjačkou, kde nevynecháme dobroty ako hurky, kaša, tlačenka alebo podobné šmakocinky. Na zahriatie bude prichystaný horúci punč a teplý čaj. Registrácia družstiev prebehne o 9.30 hod., začiatok súťaže odštartuje o 10.00 hod. Štartovné: 10 eur.

Volejbalová extra liga

13. –14. január od 19.30, Mestská športová hala, Trnava

Vychutnajte si v sobotu aj v nedeľu domáci zápas. V sobotu večer privíta Hit UCM Trnava nitrianske olejbalové družstvo COP Nitra a nedeľu 14. 1. 2018, od 19.30 hod. na tom istom mieste zabojuje Hit UCM Trnava proti družstvu VK Nové Mesto nad Váhom.

KALI & PETER PANN

13. január od 21.00, The Last Tee, Hviezdoslavova 481, Senica

Aj milovníci rapu si prídu počas tohto týždňa na svoje. V Trnave odštartuje párty pod taktovkou dvojice KALI & PETER PANN, pričom support bude robiť Dj Plutto.

Ach tie ženy, ach tí muži

13. január 19. 00 (veľká sála), Divadlo Jána Palárika, Trojičné námestie 2, Trnava

Aj trnavské divadlo pripravilo počas tohto víkendu program. Inscenácia Ach tie ženy, ach tí muži predstavuje dve jednoaktovky Georgesa Feydeau: Nepobehuj mi tu nahá a Nebožka svokra. Spája ich téma manželských šarvátok v neopakovateľnom prevedení experta na humor Georgesa Feydeaua, ktorý ani mužom, ani ženám nič nedaruje.

Čertoviny

14. január 15.30, Kino Hviezda, Trnava

Milujete vôňu pukancov a najnovšie filmové lahôdky? V nedeľnom kine si môžete dopriať najnovšiu Troškovu rozprávku s názvom Čertoviny. Hlavnými hrdinami rozprávky sú dvaja nešikovní čerti Popelák a Uhelák, ktorí sú vládcom pekiel poslaní za trest do sveta, aby do mesiaca priviedli každý jednu hriešnu dušu. Úlohu sa im však od začiatku nedarí splniť, a namiesto toho, aby ľudí zvádzali k hriechom, im neúmyselne pomáhajú.

Najtemnejšia hodina

14. január 19.30, Kino Hviezda, Trnava

Gary Oldman ako jedna z najväčších osobností 20. storočia. Winston Churchill na začiatku druhej svetovej vojny musí urobiť rozhodujúce rozhodnutie. Hrozba nemeckej invázie je bezprostredná a on ako predseda vlády Veľkej Británie musí v tejto temnej hodine v krátkej dobe zjednotiť národ a zmeniť priebeh svetových dejín.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Trnavy a okolia

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM